Cocktail blog

Ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα στα Τρίκαλα Κορινθίας


Στο ψηλότερο σημείο στα Τρίκαλα Κορινθίας και έχοντας ως οδηγό την επιθυμία του κόσμου να επιστρέψει στη φυσική διαβίωση αποφάσισαν να κατασκευάσουν σε μία από της ωραιότερης περιοχές της Πελοποννήσου τοπολυτελές παραδοσιακό ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα σε απόσταση μίας ώρας και 30 λεπτά από την Αθήνα με θέα τη χιονισμένη Ζήρεια και τον Κορινθιακό κόλπο. Το όνομα του το πήρε από το σημείο που βρίσκεται, διότι ακριβώς στο σημείο αυτό βασιλεύει ο ήλιος.

Με βάση το Ηλιοβασίλεμα μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό ΚέντροΖήρειας και να πραγματοποιήσετε διαδρομές πεζοπορίας σε ορειβατικά και περιπατητικά μονοπάτια! Μπορείτε να απολαύσετε όλο το τοπίο είτε με πεζοπορία στα οργανωμένα και σημαδεμένα μονοπάτια είτε με μοναδικές διαδρομές, μέσα από το δάσος, με συμβατικό αυτοκίνητο, τζιπ ή μηχανή.
Στο βουνό υπάρχουν πολλοί δασικοί δρόμοι, που δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε και την πιο απόκρυφη γωνιά του, με εξέχουσα τη διαδρομή που διασχίζει το οροπέδιο και καταλήγει στη Γκούρα, μέσα από ένα πλούσιοελατόδασος, όπου συναντάμε συχνά, ημιάγρια άλογα. Επίσης, σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάβαση από το χωριό Μεσσαίων Τρικάλων στις απόκρημνες κορυφές της Μικρής Ζήρειας, στα 2.127 μ.!

Ηλιοβασίλεμα

Τρίκαλα Κορινθίας
τηλ.: 27430 91470
τηλ.: 27430 91490



Προβολή Ηλιοβασίλεμα σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: