Cocktail blog

Ταινίες Λεύκανσης Δοντιών Stella White, για Εκθαμβωτικό Χαμόγελο Μέσα σε 7 Ημέρες

Ένα χαμόγελο, για να θεωρείται όμορφο, πρέπει να έχει δύο χαρακτηριστικά: να είναι αληθινό, και να αποκαλύπτει μία όμορφη, λευκή οδοντοστοιχία. Τα κιτρινισμένα δόντια, σας κάνουν να νιώθετε άβολα, με αποτέλεσμα να μην χαμογελάτε συχνά. Η λεύκανση στον οδοντίατρο κοστίζει ακριβά, κι έτσι την αναβάλλετε συνεχώς. Τώρα, μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, με απλό τρόπο, μέσα σε 7 μόνο ημέρες με τις ταινίες λεύκανσης Stella White.
Πρόκειται για λεπτές εύκαμπτες ταινίες που εφαρμόζουν στα δόντια, και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε κάθε οδοντοστοιχία. Οι ταινίες

έχουν ειδικό gel Sodium Bicarbonate, το οποίο θα εξαφανίσει κιτρινίλες και λεκέδες και θα σας χαρίσει μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια!
Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής για το σμάλτο των δοντιών σας και τα ούλα σας και αποτελεσματική ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις επίμονων λεκέδων, από τσιγάρα, καφέ και κόκκινο κρασί. Τις φοράτε 5-30 λεπτά την ημέρα, για 1-7 ημέρες, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και 3 χρόνια. Μόλις ολοκληρώσετε τη θεραπεία, μπορείτε να χαμογελάσετε πλατιά, αποκαλύπτοντας σε όλους τα λευκά και αστραφτερά σας δόντια!
Δείτε το Stella White στο Facebook.

  • Λεπτές εύκαμπτες ταινίες που τοποθετούνται στα δόντια, ειδικά σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν σε κάθε οδοντοστοιχία
  • Οι ταινίες έχουν gel Sodium Bicarbonate που θα σας χαρίσει μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια
  • Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής για το σμάλτο των δοντιών και τα ούλα σας και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ε.Ε.
  • Το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι 3 χρόνια

Το Deal:

  • Συσκευασία Stella White Strips με ταινίες λεύκανσης δοντιών
  • Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 7 ταινίες λεύκανσης για τα πάνω δόντια και 7 ταινίες για τα κάτω δόντια
  • Εφαρμόζετε για 5-30 λεπτά καθημερινά, για 1-7 ημέρες, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε

Stella White

Love
to Smile
Website / Facebook
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: