Cocktail blog

Ουζερί του Αγιολί στη Λεωφόρο Νίκης

Το Αγιολί βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της Θεσσαλονίκης, στην Παραλιακή Λ.Νίκης. Εκεί ζεις τη Θεσσαλονίκη και το μεγάλο συναίσθημα αυτής της πόλης. Ο χώρος είναι απλός, φωτεινός και ο διάκοσμος ένα παιχνίδι με τα παιχνίδια. Τις γεύσεις υπογράφουν οι chef που κάθε πρωί ζυμώνουν φρέσκο ψωμί και οι ζαχαροπλάστες που δημιουργούν το γλυκό τέλος ενός υπέροχου γεύματος.
Είναι λίγο δύσκολο να περιγράψουμε τι νιώσαμε όταν δοκιμάσαμε μεζέδες ούζου με γαύρο μαρινάτο, σκουμπρί σχάρας, αντζούγια, λευκό ταραμά, λουκάνικο κοζάκικο, φάβα γλυκιά, φέτα ντομάτα, μαρούλι, πολίτικη, ελιές, πιπερωνάτη. Ό,τι και να δοκιμάσετε πάντως, θα καταλάβετε κι εσείς τι σημαίνει κουζίνα "Αγιολί" με ταυτότητα και άποψη, με σαφή προσανατολισμό προς τη Μεσόγειο, σπιρτάδα, φαντασία και κορυφαίες πρώτες ύλες.Ύστερα πάντως από τα πρώτα επιφωνήματα θαυμασμού, όταν καθίσεις και το σκεφτείς ψύχραιμα, it all makes sense όταν αναλογιστείς ότι πίσω από το Αγιολί κρύβεται ο Γιώργος Κώστογλου, ένας από τους «υπεύθυνους» για τη φήμη που έχει δημιουργηθεί για τη Θεσσαλονίκη ως γαστρονομικός παράδεισος.
Τον Μάρτιο του 2012 το Αγιολί μεταφέρθηκε από την Αριστοτέλους μπροστά στη θάλασσα ικανοποιώντας πλέον και την αίσθηση της όρασης εκτός από της γεύσης λόγω της θέας. Εκείνο όμως που κερδίζει καθημερινά την παρτίδα είναι αυτό που συμβαίνει στην κουζίνα του. Στο ουζερί του Αγιολί στην παλιά παραλιακή η ζωή είναι διασκεδαστική γιατί οι τιμές είναι χαλαρωτικές, η θέα μαγευτική και η γεύση απογειωτική.
 
  • Το μοναδικό Ουζερί του Αγιολίστη Λεωφόρο Νίκης παραμένει μοναδικό στις γεύσεις και στην ποιότητα του
  • Όμορφος χώρος δίπλα στη θάλασσα, φωτεινός, άνετος και με υποδειγματικό σέρβις
  • Πολλές επιλογές που «κοιτάνε» προς Μεσόγειο με δική τους όμως ταυτότητα και ιδιαίτερη γευστική πρωτοτυπία

Το Ουζερί του Αγιολί

Λεωφόρος Νίκης 15
54622 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
τηλεφωνική επικοινωνία  στο 2310 262888 
Το Ουζερί του Αγιολί, Θεσσαλονίκη, 54622, Λεωφόρος Νίκης 15
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: