Cocktail blog

Ερωτικο Αξεσουάρ Egg Vibrator- ο ερωτικός σύντροφος των ονείρων σας

Οι γιατροί είναι σαφείς. Ένα αυγουλάκι την ημέρα είναι ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό. Περισσότερα με μέτρο, γιατί έχει και μπόλικη χοληστερόλη. Εμείς όμως βρήκαμε τα αυγά που όσα περισσότερα…τόσο καλύτερα. Egg Vibrator το όνομα τους και μιλάμε για δονούμενο αυγό που θα σας χαρίσει ατέλειωτες στιγμές ευχαρίστησης. Ένας γλυκός, απαλός, βελούδινος και σιωπηλός σύντροφος που θα σας κάνει να περνάτε «και μόνοι σας καλά».


Ένα έξυπνο sex toy για διασκέδαση κατά μόνας ή με παρέα, ιδιαιτέρως εύκολο στη χρήση του. Παίρνετε το αυγό, το ξεφλουδίζετε (κοινώς βγάζετε το περιτύλιγμα ανακαλύπτοντας έτσι το εσωτερικό ελαστικό παλλόμενο ομοίωμα), τοποθετείτε το λιπαντικό στο εσωτερικό του και ξεκινάτε ένα υπέροχο ταξίδι ηδονής. Όσοι το δοκίμασαν δεν «χόρταιναν» την αίσθηση που προσφέρει και το πώς διεγείρει τις ερωτογενείς ζώνες.Και μην ακούτε αυτά που λένε. Χρόνια επιστημονικών ερευνών έχουν καταλήξει στο ότι δεν υπάρχει ιατρικά αποδεκτό κριτήριο, το οποίο να καθορίζει τα όρια του «φυσιολογικού» αυνανισμού, ούτε κι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο αυνανισμός, όποια και αν είναι η συχνότητά του, οδηγεί σε κάποια μορφή πνευματικής ασθένειας.  Αντιθέτως η αυτοικανοποίηση λένε οι ερευνητές χαρίζει σε μια σχέση περισσότερο αισθησιασμό και μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση.Το τηλεκοντρόλ μεταμφιεσμένο σε MP3 μπορεί να ξεγελά τους άλλους, όχι όμως εσάς που θα ξέρετε ότι το συγκεκριμένο σας κάνει να ακούτε άλλου είδους –ουράνιας- μουσικής.
Διακριτικό και αθόρυβο, με 20 διαφορετικούς τρόπους μασάζ και μαλάξεων θα γίνει ο ερωτικός σύντροφος των ονείρων σας.
Ευφάνταστο αξεσουάρ αυτοϊκανοποίησης που εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα του, την ευκολία στη χρήση και την ευχάριστη αφή του
Διαθέτει 20 προγράμματα μασάζ
Διακριτικό και αθόρυβο
Σχεδιασμένο για να διεγείρει τις ερωτογενείς ζώνες
  • 1 ή 2 πρωτότυπα Egg Vibrator (δονούμενο αυγό) με χειριστήριο σε σχήμα MP3
  • Πανελλαδική αποστολή
  • Σε 5 χρώματα (ροζ, μαύρο, μπλε, κίτρινο, πράσινο)
  • Διαστάσεις: 7,5Χ3,2εκ.
  • Συμπεριλαμβάνονται 2 μπαταρίες ΑΑΑ
Image 1Image 2

group-shop.pl

Website / Facebook
 Groupon.gr
Διαθέτει χειριστήριο που περνάει απαρατήρητο αφού είναι σε σχήμα mp3

Δεν υπάρχουν σχόλια: