Cocktail blog

Elatos Resort & Health Club στον Επτάλοφο Παρνασσού


Το Elatos Resort λειτουργεί με σκοπό να υπηρετήσει πιστά τη βασική του αρχή και φιλοσοφία: την απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον.
Σε υψόμετρο 1.300 μ. ζει και αναπνέει, μέσα σε μια μοναδική τοποθεσία, κατάφυτη από έλατα στις πλαγιές του Παρνασσού.
Κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά, το ξύλο και την πέτρα, αποτελείται από το Club House και 40 αυτόνομα chalets, που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

Ζήστε τη φιλοσοφία του Elatos Resort & Health Club, τη σημασία στη λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και γοητευτικό. Χαλαρώστε,αναζωογονηθείτεγευτείτεκολυμπήστε, παίξτε, διασκεδάστε,γυμναστείτε,κοιμηθείτε, ακούστε ήχους του δάσους που ίσως έχετε ξεχάσει.
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία με αναζωογονητικούς περιπάτους στα σηματοδοτημένα μονοπάτια γύρω από το συγκρότημα. Ιδανική αφετηρία γιαπεζοπορία στο διεθνές μονοπάτι Ε4 και υπέροχες διαδρομές με mountain bikes στο δάσος.
Τα chalets αποτελούνται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και βεράντα. Διαθέτουν τηλέφωνο, TVDVD player και mini bar. Η πισίνα, η sauna, το jacuzzi και το εξοπλισμένο γυμναστήριο σας προτρέπουν να ανανεωθείτε και να χαλαρώσετε.
 

Elatos Resort and Health Club

Ίταμος Επταλόφου,
Παρνασσός
τηλ.: 22340 61162
τηλ.: 210 3644666



Προβολή Elatos Resort & Health clubσε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: