Cocktail blog

Η μεγαλύτερη απειλή για τον Ελληνα ειναι η αποφάσεις σε χέρια ανθρώπων (300) που δεν πληρώνουν το τίμημα οταν είναι λάθος

Η μεγαλύτερη απειλή για τον Έλληνα είναι οι αλαζόνες και διεφθαρμένοι πολιτικοί! ηγέτες σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο ηλίθιο και επικίνδυνο είναι ένας τρόπο λήψης αποφάσεων, και η τοποθέτηση των εν λόγω αποφάσεων σε χέρια ανθρώπων (300) που δεν πληρώνουν το τίμημα όταν είναι λάθος. 
Το δημόσιο χρέος είναι μια  μεγάλη - αν όχι η μεγαλύτερη - συμβολή στη Μεγάλη Ύφεση που σπέρνει τον όλεθρο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση
αναγκάζεται να αναχρηματοδότηση το χρέος της. 3το πακέτο επιδιώκοντας περισσότερους φόρους. Οι φόροι αυτοί θα επιβραδύνουν την οικονομική ανάπτυξη με περαιτέρω στασιμότητα στις οικονομίες των ερχομένων γενεών. Αλίμονο, η Μεγάλη Ύφεση συνεχίζεται. 
.........Στις επόμενες εκλογές, αν ζείτε ξαναψηφίστε τους, για να είστε ασφαλέστεροι.tiramolas.com

Ξέρουμε όλοι πλέον και έχουμε μάθει ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία,αλλά εσείς, αν νομίζετε ότι υπάρχει ακόμα αυτή η ελπίδα,βλέποντας 300 κουβάδες εδώ και χρόνια πριν,τότε ξαναψηφίστε τους και ο θεός μαζί σας,μια και αυτός αμφιβάλλει πλέον αν υπάρχουμε.
Φιλάκια ρουφηχτά.TUBESALONIKA
Μην ξεχάστε να ξαναψηφίστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: