Πανίσχυρα Ακουστικά Ενίσχυσης Ήχου, Mini Sound Amplifier

Αν τώρα τελευταία σας λένε συχνά τη φράση «Άλλα λέει η γιαγιά μου, αλλά ακούν τα αυτιά μου» ή σας αποκαλούν «κουφό», «κουφάλογο» και δεν συμμαζεύεται, ευκαιρία να πάρετε την εκδίκησή σας. Με το επαναστατικό αυτό βοήθημα ακοής θα αποκτήσετε τα αυτιά του Superman. Τώρα θα μπορείτε να ακούτε τα πάντα δέκα φορές πιο δυνατά, ακόμα και το πέσιμο της καρφίτσας ή το αθόρυβο πάτημα της γάτας.


Το ακουστικό ενίσχυσης ήχου τοποθετείται πολύ εύκολα και φορώντας το θα μπορείτε να βλέπετε τηλεόραση, να ακούτε ραδιόφωνο και να παρακολουθείτε θέατρο ή διαλέξεις χωρίς να δυσκολεύεστε. Επίσης θα μπορείτε να στήσετε αυτί σε χαμηλόφωνες συζητήσεις και μην πείτε ότι δεν θα το κάνετε γιατί κανείς δεν θα σας πιστέψει. Η συσκευή περιέχει 3 κεφαλές σιλικόνης ώστε να ταιριάζει σε κάθε αυτί, καθώς και 2 μπαταρίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ακουστικό ή και δύο, ένα σε κάθε αυτί για στέρεο ποιότητα και καθαρότητα ήχου.
Με το ακουστικό ενίσχυσης ήχου, πλέον δε θα νιώθετε αποκομμένος από συζητήσεις στις οποίες δεν τα πιάνετε όλα, λόγω λόγω προβλήματος στην ακοή σας που τις περισσότερες φορές είναι φυσικό επακόλουθο της προχωρημένης ηλικίας. Δώστε ένα τέλος στα περιπαικτικά σχόλια και σταματήστε να λέτε «δεν άκουσα;», «πώς είπατε;», «ορίστε;».
Παραλαβή από τα καταστήματα:

Center Εισαγωγική AE

info@center-giotis.gr
+30 210 2405900
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸