Dionysos Studios:Λευκάδα

 Η Λευκάδα, το καταπράσινο νησί του Ιονίου με τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές, είναι ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς διακοπών, και για τις ανοιξιάτικες ή πασχαλινές ημέρες. Είναι μία εποχή ιδανική για να εξερευνήσετε τις υπέροχες παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού, χαλαρώνοντας στο απέραντο γαλάζιο.

Το Νυδρί, είναι το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο του νησιού, μία ειδυλλιακή τοποθεσία, που τα έχει όλα. Προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι και βρίσκεται 17 χιλιόμετρα νότια-ανατολικά της πρωτεύουσας του νησιού. Έχει μια όμορφη αμμουδιά με κρυστάλλινα νερά, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει μια καταπληκτική θέα των νησιών Χελώνι, Σκορπιό, Σπάρτη, Σκορπίδι και Μαδουρή. Εκεί βρίσκονται και τα Dionysos Studios, για μία άνετη διαμονή, που συνδυάζει χαλάρωση και διασκέδαση.
 Βρίσκονται σε μια ιδανική τοποθεσία, πολύ ήσυχη και καταπράσινη, κοντά στη θάλασσα, στα εμπορικά κέντρα, στις ταβέρνες κλπ. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 4 άτομα (ιδανικό κατάλυμα για ζευγάρια και οικογένειες). 
Όλα τα στούντιο είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και έχουν μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια. Διαθέτουν: κουζίνα με ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση και χρηματοκιβώτιο. Το προσωπικό του Dionysos Studios, φροντίζει για την καθημερινή καθαριότητα των δωματίων σας και είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Στη γύρω περιοχή, θα βρείτε εστιατόρια, καφετέριες, μίνι μάρκετ, αρτοποιεία, φαρμακεία κ.λπ., τα οποία μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

Το πανέμορφο λιμάνι του Νυδριού είναι γεμάτο από μικρά αλιευτικά σκάφη, πολυτελή γιοτ και ιστιοπλοϊκά. Οι διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Νυδρί, είναι από θρησκευτικές γιορτές μέχρι ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
 Η πόλη της Λευκάδας απέχει 385 χλμ. από την Αθήνα, 420χλμ.απο την Θεσσαλονίκη και 100χλμ. από την Ηγουμενίτσα. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται από τη γέφυρα, η οποία συνδέει τη Λευκάδα με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Αποστάσεις από Dionysos Studios:
  • Αεροδρόμιο: 34χλμ.
  • Παραλία: 70μ (Νυδριού)
  • Στάση λεωφορείου: 10μ
  • Πόλη Λευκάδας: 17χλμ.
  • Λιμάνι Νυδριού: 200μ
  • Super Market: 20μ
  • Εστιατόριο: 20μ
  • Water sports: 70μ

Δείτε το Dionysos Studios στο Facebook

  • Τα Dionysos Studios βρίσκονται σε μια ιδανική τοποθεσία, πολύ ήσυχη & καταπράσινη, κοντά στη θάλασσα, στα εμπορικά κέντρα, στις ταβέρνες κλπ
  • Μόλις 70 μέτρα από την παραλία με την όμορφη αμμουδιά και τα κρυστάλλινα νερά, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει μια καταπληκτική θέα των νησιών Χελώνι, Σκορπιό, Σπάρτη, Σκορπίδι και Μαδουρή
  • Τα studios είναι πλήρως εξοπλισμένα με: Κουζίνα με ψυγείο, κλιματισμό και τηλεόραση κ.α.
  • Απολαύστε μία μοναδική κρουαζιέρα με έκπτωση 25%, με το Nidri Star I, σε Πόρτο Κατσίκι, Φισκάρδο, Ιθάκη, Σπήλαιο Παπανικολή, Σκορπιό-Σπάρτη-Καστρί (3 νησιά του Ωνάση), Μαδουρή.

Early Check in & late check out.
Απαραίτητη κράτηση στο 6982101441 ή μέσω email: dionysosnidri@gmail.com
Dionysos Studios
Νυδρί 
31084 Λευκάδα
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸