Omiros Hotel στην Κέρκυρα

Το προσφάτως ανακαινισμένο Hotel Omiros είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που προσφέρει καταλύματα μόλις 100μ. από τη βοτσαλωτή παραλία των Γουβιών. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο χώρο με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες δίπλα στην πισίνα (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες). Το μπαρ σερβίρει ελαφριά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξωτικά κοκτέιλ το βράδυ.

 Τα περίπου 62 φωτεινά και ευάερα δωμάτια στο Omiros Hotel διαθέτουν μπαλκόνια με θέα στην πισίνα ή στη γύρω περιοχή και έχουν ιδιωτικό μπάνιο. Περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση και ψυγείο. Είναι διακοσμημένα με εξαιρετικά έπιπλα, έχουν μια σπιτική ατμόσφαιρα και διαθέτουν ένα έξυπνο συνδυασμό χρωμάτων που χαλαρώνει και ενθουσιάζει
 Τα Γουβιά βρίσκονται σε έναν φυσικό κόλπο, πέντε χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο της Κέρκυρας, στην ανατολική ακτή του νησιού. Είναι ένας πλήρως ανεπτυγμένο τουριστικό θέρετρο πολλά υποσχόμενο για ημέρες χαλάρωσης ειδικά για τις μέρες του Πάσχα. Και αν είστε τυχεροί μπορείτε να δοκιμάσετε τη τύχη σας κάνοντας το πρώτο σας μπάνιο στην φεγγαροσχεδιασμένη παραλία και στα υπέροχα ρηχά νερά της . Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στις κορυφές της οροσειράς του Κομμένου με χρώματα αξέχαστα θα είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα των διακοπών σας.

  • Μόλις 100μ. από τη βοτσαλωτή παραλία των Γουβιών
  • Η περιοχή προσφέρει πολλές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης, με πολλά εστιατόρια, bar και club
  • Το ξενοδοχείο διαθέτει φωτεινά και ευάερα δωμάτια με θέα στην πισίνα ή στη γύρω περιοχή και έχουν ιδιωτικό μπάνιο
  • Τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση και ψυγείο

Απαραίτητη η τηλ. επικοινωνία για κράτηση στο: 26610 91839 ή μέσω email: info@hotelomiros.com    

Check-in: 14:00 | Check-out: 12:00 

Omiros Hotel

Omiros Hotel
Γουβιά Κέρκυρας
49100 Κέρκυρα
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸