Cocktail blog

Eggies, για να Βράζετε Αυγά Χωρίς τα Τσόφλια

Τα βραστά αυγά, ενώ είναι το πιο εύκολο φαγητό στον κόσμο, έχουν ένα μειονέκτημα, που δεν είναι άλλο από το καθάρισμα… Και σας κάνει να απορείτε πώς συνδέθηκε η φράση «αυγά σου καθαρίζουν» με το ξεκαρδιστικό γέλιο, αφού εσείς κάθε φορά το μόνο που θέλετε, προσπαθώντας να απαλλαγείτε από τα τσόφλια, είναι να βάλετε τα κλάματα. Τα δάχτυλά σας καίγονται, το τσόφλι σπάει σε χίλια μικρά κομματάκια και κολλάει επάνω στο αυγό, και μέχρι να το καθαρίσετε σας έχει περάσει η επιθυμία να το φάτε. Το ιδανικό για εσάς, θα ήταν να μπορείτε να τα απολαύσετε κατευθείαν.

 Αυτό σκέφτηκαν και οι δημιουργοί του Eggies! Πρόκειται για ένα super πρακτικό σετ που περιλαμβάνει 6 θήκες βρασίματος, από ειδικό υλικό, που λειτουργεί ακριβώς όπως το τσόφλι.Είναι τόσο απλό στη χρήση, που θα το χρησιμοποιείτε συνέχεια. Απλά σπάτε το αυγό μέσα στην ειδική θήκη, ρίχνετε αν θέλετε αλάτι, πιπέρι ή άλλα μπαχαρικά, κλείνετε το καπάκι και το βάζετε σε μία κατσαρόλα με νερό. Βράζετε κανονικά για 8-10 λεπτά, για να γίνει σφιχτό και στη συνέχεια βγάζετε τη θήκη, την ανοίγετε και την αναποδογυρίζετε σε ένα πιάτο για να πέσει το έτοιμο και καλοβρασμένο σας αυγουλάκι.
Στο κάθε σετ θα βρείτε 6 θήκες και ένα εργαλείο, για να ξεχωρίζετε τα ασπράδια από τους κρόκους, ιδανικό για ζαχαροπλαστική και μαγειρική. Με το Eggies, θα γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο και θα ετοιμάσετε όσα αυγά θέλετε, για σαλάτες, σάντουιτς, πρωινό ή snacks για πάρτυ. Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν!
Βράστε αυγά χωρίς τα τσόφλια και γλιτώστε χρόνο από το ξεφλούδισμα
Σφιχτά αυγά σε βολικό σχήμα για να στέκονται στα πιάτα
Φτιάξτε όσα αυγά θέλετε, για σάντουιτς, σαλάτες, ορεκτικά για πάρτυ, ή για ένα πλούσιο πρωινό για τα παιδιά
Με το ειδικό εργαλείο, ξεχωρίστε εύκολα τον κρόκο από τα ασπράδια, για ζαχαροπλαστική και μαγειρική
1 ή 2 σετ Eggies
Κάθε σετ, περιλαμβάνει 6 θήκες βρασίματος και 1 εργαλείο για να ξεχωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια
Αντικολλητικό υλικό................................


Mind the Gadgets

info@mindthegadgets.com 
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: