Cocktail blog

Cosmetic Brazil

Αν η ομορφιά είχε τόπο καταγωγής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη Βραζιλία, εκεί όπου είναι επιστήμη, τέχνη και «ειδικότητα» των κατοίκων της. Από εκεί που μας έρχεται η Shirlei Bento γεμάτη γνώσεις, βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο και αισθητική που είναι διάχυτη στο χώρο και κάνει αυτόν τον μικρό ναό της ομορφιάς ένα μέρος ζεστό, γλυκό και φιλικό.

 Εδώ που άνδρες και γυναίκες βιώνουν καθημερινά την απόλαυση του fish spa. Η ιχθυοθεραπεία (Ichthyotherapy) όπως είναι η επίσημη ονομασία της, είναι μια μέθοδος απαλλαγής του δέρματος από τα νεκρά κύτταρα, γνωστή από τα αρχαία χρόνια και διαδεδομένη παραδοσιακά μέχρι σήμερα σε χώρες της Μέσης Ανατολής (ιδιαίτερα στο Kangal της Τουρκίας) και στην Ινδία. Η μέθοδος χρησιμοποιεί ψαράκια μικρού μεγέθους του είδους Garra rufa τα οποία δεν έχουν δόντια και αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και να απομακρύνουν τον γερασμένο εξωτερικό φλοιό της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση πολλών δερματικών παθήσεων μεταξύ των οποίων η ψωρίαση, το έκζεμα και η ακμή είναι θεαματικά, κυρίως, λόγω του ενζύμου diathanol που βρίσκεται στο σάλιο τους.
 Ταυτόχρονα με την απολέπιση ανοίγουν οι πόροι του δέρματος και τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος με το μικρομασάζ που κάνουν τα ψαράκια αυτά πιπιλώντας το δέρμα μας. Αναζωογονητική είναι η κάθε συνεδρία αφού στα πόδια μας βρίσκονται και οι νευρικές απολήξεις όλων των ζωτικών οργάνων. Μετά από μία συνεδρία θα νιώσετε τα πόδια σας ελαφριά και ξεκούραστα, αφού ενεργοποιούνται διάφορα σημεία βελονισμού στα κάτω άκρα, τα οποία εξισορροπούν το νευρικό σύστημα και διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος. H διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής καθώς τα ψαράκια δεν μπορούν να μεταδώσουν καμία ασθένεια στον άνθρωπο ενώ τόσο εσείς όσο και το νερό αποστειρώνονται σε κάθε στάδιο της θεραπείας, διασφαλίζοντας τους μέγιστους δυνατούς κανόνες υγιεινής.

Απόλαυση και ομορφιά είναι έννοιες σχεδόν αλληλένδετες στο Cosmetic Brazil γι αυτό και υπηρεσίες όπως peeling και ενυδάτωση σώματος ή ένα full-body Brazilian μασάζ, με ένα συνδυασμό έντονων και απαλών πιέσεων που χαλαρώνουν τους μυς και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, θα σας προσφέρουν αναζωογόνηση της εικόνας και αίσθησης του σώματος σας, στην κυριολεκτική τους έννοια.
Στο Cosmetic Brazil μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες και καινοτόμες τεχνικές όπως Χνουδωτό νύχι (Velvet Nail), μία ειδική σκόνη που κολλάει πάνω στο νύχι και δίνει την αίσθηση ότι είναι χνουδωτό, Caviar Nail, πολύ μικρέ μπιλίτσες που κολλάνε πάνω στο νύχι και προσδίδουν ένα εφέ που μοιάζει με χαβιάρι, περιποίηση άκρων (unisex), αποτρίχωση (unisex), μασάζ (unisex), επαγγελματικό μακιγιάζ. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε μανό και κορυφαία επαγγελματικά brands ομορφιάς κατευθείαν από την πατρίδα τους που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην πόλη.
  • Garra Rufa: Ψάρι που αφαιρεί με ελαφρύ πιπίλισμα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος ενώ εγκρίνει την διαιθανόλη ένα ένζυμο που συμβάλει εξαιρετικά στην ανάπλαση του δέρματος
  • Η Shirlei Bento, ψυχή του Cosmetic Brazil, φέρνει από την πατρίδα της ομορφιάς, τις πιο πολύτιμες γνώσεις και τεχνικές
  • Μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες και καινοτόμες τεχνικές
  • Με συνδυασμό έντονων και απαλών πιέσεων, το Brazilian Massage χαλαρώνει τους μυς και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο: 2315 506205
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Τετάρτη: 10:00-14:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10:00-19:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Cosmetic Brazil

Κωνσταντινουπόλεως 160
54249 Θεσσαλονίκη
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: