Cocktail blog

Hotel Poseidon:Νάξος

Η κρυφή και φανερή γοητεία της Νάξου θα μπορούσε άνετα να αντικατοπτρίζεται στη λογική αλλά και την αισθητική του όμορφου αυτού οικογενειακού μίνι παράδεισου. Επιτρέψτε στον ιδιοκτήτη του κύριο Μανώλη να σας καλωσορίσει με ένα ζεστό χαμόγελο και να προσπαθήσει να σας καλύψει όλες σας τις ανάγκες, δίνοντάς δείγματα αληθινής φιλοξενίας και θα έχετε κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα για αξέχαστες διακοπές.

 Στη Χώρα της Νάξου. Απέχει μόλις 80 μέτρα από την υπέροχη οργανωμένη παραλία του Αγίου Γεωργίου, που είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου και η μοναδική στη πόλη της Νάξου, όπου μπορείτε να περάσετε ώρες χαλάρωσης στον ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά της. Διαθέτει γαλάζια σημαία και είναι καλά οργανωμένη. Είναι ιδανικός τόπος για τους λάτρεις της κολύμβησης καθώς και αυτούς που τους αρέσουν τα θαλάσσια σπορ. Λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο ο επισκέπτης μπορεί να βρει καφέ, εστιατόρια, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, σούπερ μάρκετ… η θέση του μόλις 100 μέτρα από το εμπορικό κέντρο της πόλης και μόλις 600 μέτρα από το λιμάνι το καθιστά «κέντρο των επιχειρήσεων»...
 Τo Hotel Poseidon διαθέτει άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και διαμερίσματα για να σας παρέχουν όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού και να καλύπτουν τις ανάγκες διαμονής για 2 έως 5 άτομα, καθιστώντας τα ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν για μια ποιοτική διαμονή στη Χώρα της Νάξου. Η άνεση και η ξεγνοιασιά μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη καθώς οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες με ατομικό μπάνιο, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό και σεσουάρ. Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και ακολουθούν την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διακόσμηση τόσο εσωτερικά όσο και στο εξωτερικό του κτιρίου. Η βεράντα ή το μπαλκόνι που διαθέτει το κάθε δωμάτιο ή διαμέρισμα θα είναι το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε.

  • Είναι το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Γι αυτό και το πλούσιο γεωγραφικό της ανάγλυφο δημιουργεί έντονες εναλλαγές τοπίων. 
  • Ψηλά βουνά, εύφορες κοιλάδες, λιβάδια, οροπέδια, πηγές, χείμαρροι, σπήλαια, ατέλειωτες αμμουδιές, αμμόλοφοι που φιλοξενούν δάση από κέδρους, όλα συνυπάρχουν αρμονικά πάνω στο μικρό αυτό κομμάτι γης.
  • Επάνω της μπορείς να «διαβάσεις» την ιστορία του Αιγαίου αφού όλες οι περίοδοι της ιστορίας άφησαν πίσω τους ίχνη και μνημεία μοναδικά, διάσπαρτα σε όλο το νησί.
  • Διατηρεί με εξαιρετική ισορροπία το παραδοσιακό χρώμα της και τον λαϊκό πολιτισμό της.
  • Οι πασίγνωστες παραλίες της νοτιοδυτικής ακτής, με τα χιλιόμετρα λευκόχρυσης αμμουδιάς είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο.
  • Κάτω από την πλατεία της Μητρόπολης, οι ανασκαφές αποκάλυψαν ένα τμήμα της μυκηναϊκής πρωτεύουσας της Νάξου (1300 π.Χ.). Ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και είναι ανοιχτός στο κοινό.
  • Το «σήμα κατατεθέν» της Νάξου η φημισμένη Πορτάρα, είναι κτισμένη στο νησάκι «Παλάτια», στην άκρη του λιμανιού. Είναι η γιγαντιαία και μεγαλοπρεπής πύλη ενός ναού αφιερωμένου στον Απόλλωνα. Κτίστηκε τον 6ο π.Χ. αιώνα, την εποχή του τύραννου Λύγδαμι, όταν η Νάξος ήταν μεγάλο ναυτικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο.
  • Στο Φλεριό, κοντά στο χωριό Μέλανες, σε καταπράσινη κοιλάδα, βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, στην θέση που το παράτησαν οι αρχαίοι τεχνίτες, ένας μισοτελειωμένος Κούρος (ανδρικό άγαλμα). Το άγαλμα έχει υπερφυσικό μέγεθος (6,4μ.) και είναι έργο του 7ου αιώνα π.Χ. Παρόμοιο έργο ύψους 10,45μ. υπάρχει και στο χωριό Απόλλωνας.
  • Τηλ. επικοινωνίας: 22850 25078 ή με e mail: info@poseidonnaxos.gr
    Προσωπικό μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά
    Check-in:14:00/Check-out:12:00
  • Hotel Poseidon


    Hotel Poseidon
    Πλαζ Αγ. Γεωργίου
    84300 Νάξος
    Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: