Cocktail blog

Jupiter Hotel στη Ζάκυνθο

To Πάσχα στη Ζάκυνθο, είναι μία μοναδική εμπειρία με διαφορετικά έθιμα απ' ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ευκαιρία να τα ζήσετε από κοντά, απολαμβάνοντας ένα μοναδικό τετραήμερο στο Jupiter Hotel, που βρίσκεται στο γνωστό ζακυνθινό θέρετρο Τσιλιβί, στο χωρίο Πλάνος, μόλις 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου.

 Το Jupiter Hotel βρίσκεται στο 300 μέτρα από την παραλία, πολύ κοντά στα τουριστικά μαγαζιά, τις γραφικές ταβέρνες και τα μπαράκια, εξασφαλίζοντας σας μια διαμονή που τα έχει όλα. Από τη μία την ηρεμία του Jupiter Hotel κι από την άλλη την έντονη ζωή της περιοχής. Το όμορφο ξενοδοχείο είναι άνετο, καθαρό και ευρύχωρο και διαθέτει πισίνα, κήπο, snack bar, καθιστικό και μπιλιάρδο.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει καθιστικό στο οποίο μπορείτε να δείτε τηλεόραση ή να παίξετε μπιλιάρδο και αίθουσα πρωινού για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Η reception είναι 24 ώρες στη διάθεσή σας και στο ξενοδοχείο υπάρχει parking και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet.
Τα δωμάτιά του έχουν θέα στον κήπο ή τη θάλασσα, κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο, μπάνιο και θυρίδες ασφαλείας. Για την χαλάρωσή σας είναι ιδανική η πισίνα, στην οποία μπορείτε να απολαύσετε το χυμό ή τον καφέ σας ή η παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά, που διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες. 
 Στο Τσιλιβί, μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας και το ποτό σας σε κάποιο από τα πολυσύχναστα μπαράκια του, ή να κάνετε μια ρομαντική βόλτα με άμαξα. Από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του νησιού, αν βρείτε χρόνο, επισκεφτείτε το Ναυάγιο, τη γραφική παραλία στη βόρεια ακτή του νησιού και στην πόλη, το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Σολωμού και Κάλβου, την Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Το σίγουρο είναι ότι τα καταπράσινα τοπία, τα καταγάλανα νερά και η ζακυνθινή φιλοξενία θα κάνουν το Πάσχα σας στη Ζάκυνθο μία αξέχαστη εμπειρία.

Το Jupiter Hotel, βρίσκεται:
  • 5 χλμ απ'την πόλη
  • 5 χλμ απ'το λιμάνι
  • 7 χμ απ'το αεροδρόμιο
  • 10μ απ'την στάση λεωφορείων

Φτάνετε με το αυτοκίνητο στην Κυλλήνη, που βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Πελοποννήσου. Η απόσταση Αθήνα-Κυλλήνη είναι 286 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 4 ώρες και 30 λεπτά. Από την Κυλλήνη υπάρχει άμεση ανταπόκριση ferry boat για Ζάκυνθο. Υπάρχουν καθημερινά τουλάχιστον 4 δρομολόγια. Η απόσταση είναι 18 ναυτικά μίλια και το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα.
Δείτε το Jupiter Hotel στο Facebook.
Απαραίτητη τηλ. κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στα: 26950 48015 6978 182783 .

Jupiter Hotel Tsilivi

Jupiter Hotel Tsilivi
Πλάνος - Τσιλιβί
29100 Ζάκυνθος
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: