Cocktail blog

Aphrodite Hills Resort:Πάφος-Κύπρος

Το Aphrodite Hills Resort είναι ένα μέρος βγαλμένο από την άκρη των ονείρων σας. Ένα υπέροχο μέρος για διακοπές που μπορούν να συνδυάσει αθλητικές δραστηριότητες (εδώ θα βρείτε ένα γήπεδο golf φτιαγμένο για [πρωταθλητές) , τέλειες επιλογές γαστρονομίας, τις όμορφες παραλίες της Μεσογείου, παιδικές δραστηριότητες, τέλειες αποδράσεις για spa και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Το Aphrodite Hills Resort , πολυτελές θέρετρο 5* διαθέτει deluxe διαμερίσματα και βίλες και πανοραμική θέα στο γήπεδο του γκολφ ή τη Μεσόγειο. Το spa με τις πλήρεις υπηρεσίες διαθέτει 27 αίθουσες περιποιήσεων
και υπαίθριο τμήμα μασάζ. Το Aphrodite Hills βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο από τις παραλίες Αυδήμου και Ζίας. Οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στο γήπεδο γκολφ των 18 οπών που προσφέρει όμορφη θέα στη θάλασσα. Για ακόμη πιο έντονη άσκηση, το θέρετρο παρέχει 9 πλήρως φωτιζόμενα γήπεδα τένις.

Τα διαμερίσματα
Όλα τα διαμερίσματα και οι βίλες έχουν ευήλια υπνοδωμάτια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και δάπεδα λαμινέιτ. Τα κλιματιζόμενα καταλύματα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή αίθριο. Στο ευρύχωρο σαλόνι, το οποίο συνδέεται με την κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, υπάρχει σετ από βελούδινο, άνετο καναπέ και ανάλογες πολυθρόνες. Η κουζίνα διαθέτει πάγκους από γρανίτη και άνετο τραπέζι με 4-6 καρέκλες με μαξιλάρι. Τα διαμερίσματα 100 τμ, απολαμβάνουν μια κοινόχρηστη πισίνα και έχουν θέα στη θάλασσα, στο γήπεδο του γκολφ, στη ρεματιά ή στην πισίνα.
Διαθέτουν: Βεράντα, αυλή, τηλεόραση, τηλέφωνο, DVD Player, κλιματισμό, σίδερο ρούχων, εγκαταστάσεις σιδερώματος, καθιστικό, πλυντήριο ρούχων, θέρμανση, στεγνωτήρα μαλλιών, τουαλέτα, μπανιέρα ή ντους, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, κουζίνα.
 
Η περιοχή
Η Πάφος που βρίσκεται πολύ κοντά ακουμπά στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κύπρου, είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία βασίλεια της νήσου. Μεταξύ άλλων, ήταν διάσημο και ως κέντρο λατρείας της θεάς Αφροδίτης. Η πόλη χωρίζεται σε δύο επίπεδα: Στην Πάφο, γνωστή και ως Κτήμα που είναι το εμπορικό κέντρο της πόλης και την Κάτω Πάφο πού βρίσκεται χαμηλότερα και παραλιακά και είναι ο κατ' εξοχήν τουριστικός προορισμός του νησιού. Όλος ο αρχαιολογικός χώρος της Πάφου βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO από το 1980.








Aphrodite Hills Resort

Aphrodite Hills Resort
Aphrodite Avenue 3
8509 Kouklia-Pafos
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: