Cocktail blog

Global Aviation S.A.Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε μια πτήση με πραγματικό αεροπλάνο, ολοκληρώνοντας το παιδικό σας όνειρο

Αεροδρόμιο των Μεγάρων: Global Aviation S.A.

Το παιδικό σας όνειρο ήταν να γίνετε πιλότος; Φοβόσαστε τα αεροπλάνα με αποτέλεσμα να αποφεύγετε τα ταξίδια; Είσαστε απλά περίεργοι για το τι συμβαίνει μέσα σε ένα πιλοτήριο, κατά τη διάρκεια μίας πτήσης; Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε εν μέρει το όνειρό σας, και να ξεπεράσετε τους φόβους σας καταλαβαίνοντας πως πετάει ένα αεροπλάνο, χάρη στην Global Aviation, τον παλαιότερο οργανισμό εκπαίδευσης πιλότων αεροπλάνων στη Ελλάδα, πιστοποιημένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και την EASA.
Μέσα σε ένα επαγγελματικό Flight Simulator στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, μαζί με έμπειρο εκπαιδευτή της Global Aviation θα καταλάβετε πως εκπαιδεύονται οι επαγγελματίες πιλότοι και θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Το μάθημα ξεκινάει με λεπτομερή παρουσίαση των βασικών αρχών πτήσης και ελέγχου ενός αεροπλάνου. Αμέσως μετά ο εκπαιδευτής θα σας δώσει μία γεύση από την εκπαίδευση των επαγγελματιών χειριστών στο σύγχρονο προσομοιωτή πτήσεων, εξηγώντας σας παράλληλα τον τρόπο χειρισμού του αεροπλάνου σε διάφορες καταστάσεις (απογείωση, προσγείωση, αλλαγή πορείας κτλ) και θα σας δείξει τα όργανα πλοήγησης ενός αεροπλάνου.
Το πρώτο βήμα έχει γίνει! Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε μια πτήση με πραγματικό αεροπλάνο, ολοκληρώνοντας το παιδικό σας όνειρο, μαζί με τους επαγγελματίες της Global Aviation.
Global Aviation S.A.
Ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αεροπορικού οργανισμού που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης πιλότων αεροπλάνων
Το 2001 έγινε η πρώτη ιδιωτική σχολή που παρείχε επαγγελματική εκπαίδευση χειριστών αεροπλάνων στην Ελλάδα, ενώ το 2004 πιστοποιήθηκε και από την Ευρωπαϊκή Αρχή Αεροπορικής Ασφάλειας ως αεροπορικός οργανισμός εκπαίδευσης GR-FTO-002
Πρόκειται για τον παλαιότερο και μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης πιλότων αεροπλάνων στη Ελλάδα
Είναι πιστοποιημένος από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και την Ευρωπαϊκή Αρχή Αεροπορικής Ασφάλειας (European Aviation Safety Agency – EASA)
Παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για επαγγελματικά (ATPL – CPL) και ιδιωτικά (PPL) προγράμματα εκπαίδευσης χειριστών αεροπλάνων
Τα πτυχία εκδίδονται από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και είναι ισότιμα με τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά (EASA – JAA license)
Η Global Aviation έχει εκπαιδεύσει επιτυχώς εκατοντάδες πιλότους που τώρα εργάζονται σε αεροπορικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού



Global Aviation SA

Global Aviation SA
-
- Greece
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: