Blue Diamond: BayΣαντορίνη

 Η Σαντορίνη είναι το μοναδικό, ίσως, μέρος στη γη όπου η φράση «θέλω γκρεμό» αποκτά το πιο ειδυλλιακό περιεχόμενο. Το να περιγράψουμε τη συγκλονιστική ομορφιά και μοναδικότητα της είναι πλεονασμός και σπατάλη κειμένου και κοσμητικών επιθέτων. 
Η Περίσσα είναι η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού και απέχει 10 χιλιόμετρα από τα Φηρά. Η παραλία είναι οργανωμένη, ενώ η μαύρη άμμος θα σας εντυπωσιάσει. Παρέχει όλες τις ανέσεις και την ευκαιρία να απολαύσετε τα θαλάσσια σπορ. Εδώ θα συναντήσετε πολλές από τις διασημότητες που επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο.

Ο Περίβολος βρίσκεται ανάμεσα στη Βλυχάδα και στην Περίσσα. Μια ατέλειωτη, υπέροχη παραλία, ιδανική όταν πνέουν νότιοι άνεμοι, με άμμο λίγο πιο ανοιχτόχρωμη από αυτή της Περίσσας (σκούρα γκρι). Τα Beach bar προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, δημιουργώντας ένα σκηνικό «ημερήσιου κλαμπ» με μαγιό, beach volley και πολλά happenings.
 Μόλις λίγα μέτρα από την αμμώδη παραλία της Περίσσας, η προνομιακή του θέση το καθιστά ιδανικό για ολιγοήμερες ή πολυήμερες διακοπές. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων με μπλε και απαλούς χρωματισμούς να επικρατούν σε όλους τους χώρους του. Διαθέτει ευρύχωρα και ηλιόλουστα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα. Όλα έχουν παραδοσιακή επίπλωση και τις παροχές για μια ευχάριστη διαμονή. Εδώ θα απολαύσετε ήρεμο περιβάλλον για τις διακοπές σας και έναν ιδανικό τόπο διαμονής για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς τους δίνει όλο τον χώρο για να είναι ελεύθερα.
 Το ξενοδοχείο έχει μια μεγάλη πισίνα με υδρομασάζ καθώς και παιδική πισίνα. Ξαπλώστρες και ομπρέλες βρίσκονται γύρω από την πισίνα δημιουργώντας μια αίσθηση χαλάρωσης. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα σερβίρει ποτά και αναψυκτικά όλη την ημέρα για να σας δροσίσει τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Τα δωμάτια έχουν κλασική διακόσμηση, ενώ ένα μπουκάλι κρασί σας καλωσορίζει κατά την άφιξή σας. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και χρηματοκιβώτιο.
 Το νησί έχει πολύ καλή ακτοπλοϊκή σύνδεση. Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια με πλοία και ταχύπλοα που συνδέουν τη Σαντορίνη με τον Πειραιά, τη Ραφήνα, τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη. Το ταξίδι διαρκεί 8,30 ώρες με το συμβατικό πλοίο και 6 ώρες με το ταχύπλοο από το λιμάνι του Πειραιά. 


Για περισσότερες πληροφορίες: 
Λιμεναρχείο Πειραιά: 210 4226000
Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940 22300
Λιμεναρχείο Σαντορίνης: 22860 22239d
Αεροπορικώς η Σαντορίνη συνδέεται με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου με πτήσεις που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Την καλοκαιρινή περίοδο οι πτήσεις πυκνώνουν για να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες τουριστικές ανάγκες, ενώ εκτελούνται και απευθείας πτήσεις από πόλεις του εξωτερικού. 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος: 210 3530000
Αεροδρόμιο Σαντορίνης: 22860 31525, 31666
Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: 2310 473212
Δείτε το www.bluediamondbay.gr 

Blue Diamond Bay

Blue Diamond Bay
Περίβολος - Περίσσα
84703 Σαντορίνη
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸