Cocktail blog

Grand Nefeli Hotel στη Λευκάδα

 Η Λευκάδα, το καταπράσινο νησί του Ιονίου με τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές, είναι ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς διακοπών. Οι φημισμένες παραλίες της, οι πολλές επιλογές σε εκδρομές, τα όμορφα τοπία, η ντόπια κουζίνα και η διασκέδαση, συνθέτουν το τέλειο σκηνικό, χαλάρωσης. Το Grand Nefeli Hotel και το Wind Club, στην παραλία Πόντι στη Νότια Λευκάδα, σας περιμένουν για μία υπέροχη διαμονή με όλες τις ανέσεις.
Η παραλία Πόντι, θεωρείται μία από τις 10 καλύτερες παραλίες για windsurf παγκοσμίως και η παραλία Πόρτο Κατσίκι κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στις τρεις
πρώτες θέσεις των ομορφότερων παραλιών σε όλο τον κόσμο.
 Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού στη Βασιλική Λευκάδας. Είναι χτισμένο σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον διαμορφωμένο κατάλληλα, για μία αξέχαστη διαμονή. Διαθέτει κήπο με μεγάλη και μικρή πισίνα, οργανωμένη παραλία, πρωινό/μπουφέ, snack bar, παιδική χαρά, parking, σταθμό windsurfing, ασύρματο internet, πολυτελή δωμάτια με προσεγμένη διακόσμηση και ό,τι άλλο θα χρειαστείτε. Η Junior Suite έχει υπέρδιπλο κρεβάτι, μπαλκόνι με θεά, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, internet κ.α.
 Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Grand Nefeli Hotel, και διαθέτει πισίνα, εστιατόριο/μπαρ, χώρο στάθμευσης, σταθμό windsurfing και κήπο. Τα δίκλινα δωμάτια, είναι φωτεινά και ευρύχωρα, και έχουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, πρόσβαση στο internet κ.α. Το προσωπικό του Wind Club, είναι στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
 Στο Grand Nefeli 4* και στο Wind Club, έμπειροι - εξειδικευμένοι windsurfers παραδίδουν μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις windsurf που διαθέτουν, στην οργανωμένη παραλία, ακριβώς μπροστά από τα ξενοδοχεία. Οι λάτρεις των υπόλοιπων θαλάσσιων sports, θα διασκεδάσουν με θαλάσσια ποδήλατα, βάρκες, κανό, σκάφη, φουσκωτά και το καινούργιο water mosquito.

Η πόλη της Λευκάδας απέχει 385 χλμ. από την Αθήνα, 420χλμ.απο την Θεσσαλονίκη και 100χλμ. από την Ηγουμενίτσα. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται από τη γέφυρα, η οποία συνδέει τη Λευκάδα με την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης, το λιμάνι της Βασιλικής, προσφέρει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Δείτε το www.grandnefeli.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: