Cocktail blog

Rhodian Sun:Ρόδος

 Μέσα σε φοινικόδεντρα, 600μ. από την Παραλία Παραδείσι στην Ρόδο, βρίσκουμε το Rhodian Sun με την πισίνα, το παραδοσιακό εστιατόριο και τον καταπληκτικό του μπουφέ πρωινού. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν μεταφορά από/προς το Αεροδρόμιο της Ρόδου. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα και να παίξουν μπιλιάρδο ή πινγκ-πονγκ. Υπάρχει επίσης ρηχή πισίνα για τα παιδιά. Το ξενοδοχείο οργανώνει κάθε εβδομάδα ελληνικές βραδιές με φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό. Η περίφημη Κοιλάδα των
Πεταλούδων βρίσκεται στα 7χλμ. από το ξενοδοχείο. Η πόλη της Ρόδου με το Κάστρο του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών στα 16 χλμ ενώ το Αεροδρόμιο της Ρόδου μόλις στο 2,5 χλμ.

Τα δωμάτια
Όλα τα δωμάτια στο Rhodian Sun Hotel έχουν μπαλκόνι με θέα στους κήπους. Τα περισσότερα καταλύματα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση. Όλα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ανέσεις.
 
Η περιοχή
Ένα πανέμορφο μέρος που πρωτοκατοικήθηκε τον καιρό που οι Ιππότες κατέλαβαν το νησί (στους οποίους και χρωστά το όνομα του καθώς αφορά τους πανέμορφους κήπους με τα εξωτικά φυτά που έφεραν μαζί τους). Κατά την ιταλική κατοχή το χωριό ονομαζόταν και Villanova, ωστόσο σήμερα το όνομα Παραδείσι έχει υπερισχύσει και περιγράφει απόλυτα την ομορφιά της περιοχής.
Η γρήγορη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, καθώς και η τέλεια οργανωμένη παραλία του με αμμουδιά και βότσαλα μετέτρεψαν το Παραδείσι από γοητευτικό χωριό σε μοντέρνο θέρετρο.
Η παραλία του χωριού είναι τμήμα της 10 χιλιομέτρων ακτής, που ξεκινά στα βόρεια από την Κρεμαστή και συνεχίζει στο δυτικό τμήμα του νησιού μέχρι τον Θεολόγο. Χαλαρώστε όσο χρειάζεστε, κολυμπήστε στα κρυστάλλινα γαλάζια νερά ή εξασκηθείτε στα θαλάσσια σπορ. Πάρτε έναν παγωμένο καφέ ή απολαύστε την ελληνική κουζίνα σε κάποια από τις ταβέρνες της παραλίας - το Παραδείσι έχει απ' όλα!






Rhodian Sun

Rhodian Sun
Παραδείσι
85106 Ρόδος
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: