Cocktail blog

Royal Boutique Hotel:Κέρκυρα

 Τόπος μαγευτικής ομορφιάς, αλλά και από τα πιο γνωστά της αξιοθέατα της Κέρκυρας, είναι το κοσμοπολίτικο Κανόνι. Βρίσκεται στην ομώνυμη χερσόνησο, που φιλοξενεί πανέμορφα ακρογιάλια και παραλίες, στα νότια της πόλης της Κέρκυρας.
Το Κανόνι προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με το μοναστήρι της Βλαχέρνας, με οποίο ενώνεται με μια υπερυψωμένη λωρίδα γης, ενώ στο βάθος δεσπόζει ο θρυλικός καταπράσινος βράχος, το Ποντικονήσι με το μοναστήρι του Παντοκράτορα, το οποίο σύμφωνα με τον Όμηρο ήταν το καράβι του
Οδυσσέα το οποίο πέτρωσε ο θεός Ποσειδώνας κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που ξέβρασε το θρυλικό ναυαγό, στο νησί των Φαιάκων, τελευταίο του σταθμό πριν την επιστροφή του στην Ιθάκη.

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι αν βρεθείτε στο Κανόνι η επιβλητική θέα θα σας καθηλώσει. Τα χρώματα, το φωτεινό γαλάζιο, το θαλασσινό μπλε, το σμαραγδένιο πράσινο αποτελούν μια όαση για τα μάτια και τις αισθήσεις. Ωστόσο η πιο όμορφη στιγμή για να το επισκεφθείτε είναι την ώρα που ο ήλιος βυθίζεται στα βαθυγάλανα νερά και ο ουρανός αντανακλά πορτοκαλί και πορφυρές ανταύγειες.


Το ξενοδοχείο:
Το πλήρως ανακαινισμένο Royal Boutique Hotel προσφέρει ευχάριστο περιβάλλον που χαλαρώνει τις αισθήσεις και μοναδικές ανέσεις. Συνολικά, διαθέτει 123 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 2 εστιατόρια, 2 μπαρ και καφετέρια με την ομορφότερη βεράντα της Κέρκυρας με θέα στο Ποντικονήσι, το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας και το αεροδρόμιο. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή σας σε ένα κομψό περιβάλλον. Ακόμη, μια ευρύχωρη πισίνα και μια παιδική με θαλασσινό νερό περιμένουν να σας δροσίσουν ενώ η πλησιέστερη αμμώδης οργανωμένη πλαζ απέχει λιγότερο από 300 μέτρα.
Τα δωμάτια
Τα απαλά χρώματα, οι μοντέρνοι σχεδιασμοί και η κομψότητα είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα δωμάτια του Royal Hotel προσφέροντας χαλάρωση και άνεση.

Στις παροχές περιλαμβάνονται: Αυτόνομα ρυθμιζόμενο A/C, Δωρεάν WI-FI, 24ώρο Room Service* , Δορυφορική τηλεόραση 32' Plasma, Χρηματοκιβώτιο*, Μινι Μπαρ*, Απευθείας τηλεφωνική σύνδεση*, Σεσουάρ μαλλιών, Αφρόλουτρα και σαμπουάν, Ρόμπες και παντόφλες, Υπηρεσία πλυντηρίου*, Μπαλκόνι επιπλωμένο
(*οι ανωτέρω υπηρεσίες χρεώνονται με μικρό κόστος)
Πώς θα φτάσετε:
Για να φτάσετε στην Κέρκυρα υπάρχουν ευτυχώς πολλοί τρόποι...
Nα ενοικιάσετε πούλμαν μόνοι σας ή από τουριστικό γραφείο, ταξιδεύοντας οδικώς μέχρι την Ηγουμενίτσα όπου υπάρχει πυκνή σύνδεση με το νησί μέσω των ferry, της γραμμής (7.00 π.μ.-10.00 μ.μ) ή μέχρι την Πάτρα όπου τα πλοία για Ιταλία θα σας προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι (7-8 ωρών). Αν πάλι επιλέξετε το αεροπλάνο, θα βρείτε 3-4 πτήσεις καθημερινά από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη 3 φορές την εβδομάδα.

Δείτε το Royal Boutique Hotel στο Facebook και στο Twitter.



Royal Hotel

Royal Hotel
Παλαιόπολης 110
49100 Κέρκυρα (Κανόνι)
Website / Facebook

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Polu wraio hotel me polu kalo prosopiko