Cocktail blog

Πείτε στοπ στα έντομα με σήτες Α’ κλάσης,με ελατήριο επαναφοράς για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία

Πείτε στοπ στα έντομα με σήτες Α’ κλάσης!
Διαθέτουν πανί άριστης ποιότητας fiberglass.
Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, σε νεόδμητα και αναπαλαιωμένα κτίρια, θύρες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.
Η οριζόντια σήτα ελατηρίου είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μπαλκονόπορτες με την οποία μπορούμε να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα με μονόφυλλο και δίφυλλο πλάγιο ρολό προσφέροντας έτσι λειτουργία, αντοχή, κομψότητα. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. Διαθέτει ελατήριο επαναφοράς προσφέροντας μεγάλη ευκολία στην καθημερινή της χρήση. Με μια καλή μελέτη του χώρου, υπάρχει η εγγύηση της προστασίας και της μόνωσης όχι μόνο από κουνούπια αλλά και από όλα τα άλλα ενοχλητικά
ζωύφια που εισβάλλουν στο χώρο σας.
Η κάθετη σήτα έχει δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, σε νεόδμητα και αναπαλαιωμένα κτίρια, θύρες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες αλουμινίου. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μπαλκονόπορτες και μπορεί να καλύψει μεγάλα ανοίγματα έως 3 μέτρα πλάτους, λόγω του ενισχυμένου άξονα περιτυλίγματος πανιού, αυτού με τις πολλαπλές νευρώσεις. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

Bond Constructions

1,4 χλμ. Θεσ/νίκης - Ωραιοκάστρου,
Ευκαρπία
τηλ.: 6970 424515
τηλ.: 2310 029115


Προβολή Bond Constructions σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: