Cocktail blog

Hotel Phillipion στο Σέιχ-Σου

Σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στο λόφο του Σέιχ-Σου, 5 μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Η μοναδική ομορφιά της φύσης μέσα στο μαγευτικό και καταπράσινο δάσος σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της πόλης και του Θερμαϊκού κόλπου θα σαγηνεύσουν τις αισθήσεις σας. Και θα σας προτρέψουν να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά

Μάθε παιδί μου γράμματα:
Δάσος Σέιχ Σου ονομάζεται η δασική περιοχή που βρίσκεται στους λόφους ανάμεσα στην Θεσσαλονίκη, στο Ασβεστοχώρι και στο Πανόραμα. Πρόκειται για ένα τεχνητό δάσος που αναδασώθηκε συστηματικά από την εποχή του μεσοπολέμου. Η ονομασία του, σημαίνει νερό του Σεΐχη και προήλθε πιθανώς από κάποια βρύση που υπήρχε εκεί. Από το 1800 έως το 1900 περίπου η περιοχή ήταν δάσος από δρυές. H περιοχή ήταν χέρσα και η πρώτη προσπάθεια αναδάσωσης έγινε το 1929 από τους καθηγητές Π. Kοντό και X. Γεωργόπουλο. Σε διάστημα 60 χρόνων φυτεύτηκαν περίπου 5 εκατομμύρια δέντρα. Σήμερα το δάσος του Σέιχ Σου είναι το Περιαστικό Δάσος της Θεσσαλονίκης και αποτελεί πνεύμονα της πόλης και χώρο αναψυχής των κατοίκων της.
 Μπορείτε να πάτε:

Με αυτοκίνητο:
  • 2 λεπτά από την περιφερειακή οδό ( έξοδος No 7)
  • 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης
  • 10 λεπτά από τις εγκαταστάσεις της HELEXPO
  • 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την εθνική οδό
  • 15 λεπτά από το Λιμάνι, τον ΟΣΕ και τον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων
  • 15 λεπτά από τη ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Από την πλατεία της Αγίας Σοφίας προς το ξενοδοχείο μπορείτε να μετακινηθείτε δωρεάν με τα λεωφορεία του ξενοδοχείου. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ανά τακτά χρονικά διαστήματα (Από τη reception μπορείτε να παραλάβετε το ειδικό έντυπο με τα δρομολόγια του λεωφορείου).
Το Φιλίππειο δημιουργήθηκε το 1970 με πρωτοβουλία του κ. Βασιλείου Ι. Θωίδη σε ένα ιδιόκτητο χώρο 11,5 στρεμμάτων μέσα στον καταπράσινο λόφο του Σέιχ Σου. Ως επιχειρηματίας με μεράκι και αξιοζήλευτη διορατικότητα κατόρθωσε σύντομα να πραγματοποιήσει το προσωπικό του όραμα αναδεικνύοντας το Φιλίππειο σε μια από τις πιο σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες.
Σήμερα το Φιλίππειο συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και θέτει νέους επιχειρηματικούς στόχους βασιζόμενο πλέον σε γερά θεμέλια όπως η αξιοπιστία, η συνέπεια, το υψηλό κύρος, η απόλυτη εξυπηρέτηση που βιώνεται καθημερινά από τους πελάτες, η άψογη οργάνωση και η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.
Στην τοποθεσία του λόφου του Σέιχ-Σου, το ξενοδοχείο Φιλίππειον συνδυάζει την ηρεμία της φύσης και την άνεση, με την εύκολη πρόσβαση στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης της Θεσσαλονίκης

Διαθέτει:
  • Εξωτερική πισίνα (Βάθος: 0,85 cm έως 2,85 cm - Mήκος: 20μ. - Πλάτος: 9μ.) με καθημερινό αυτόματο έλεγχο PH
  • Piano restaurant-café «Αλέξανδρος» με μουσική και τραγούδι
  • Θερινό piano restaurant-café για φαγητό-ποτό με ζωντανή μουσική από πιάνο και τραγούδι
  • Sport café με γιγαντοοθόνες
  • Ασύρματο internet - Φυλασσόμενο parking 300 θέσεων - Παιδική χαρά

Phillipion hotel

Δάσος Πάρκο ΣΕΙΧ ΣΟΥ Κόμβος 7 - Περιφερειακή Οδός .
. Θεσσαλονίκη
τηλ. επικοινωνία για κράτηση στο 2310 203320 
Website / Facebook
Groupon.gr

Δείτε το www.philippion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: