Cocktail blog

Olympia Camp στην Ολυμπία

 Σκοπός - Φιλοσοφία
Το Olympia Camp θα βοηθήσει και το δικό σας παιδί να ανακαλύψει τις σωματικές του δυνατότητες και ψυχικές του αρετές, με στόχο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, σύμμετρη ανάπτυξη, αυτονόμηση, κοινωνικότητα και συνεργατικό πνεύμα, ομαδικότητα, οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση, με νέες υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους.
Το τρίπτυχο των βασικών προϋποθέσεων που τους προσφέρει, προκειμένου να ανθίσουν και όταν έρθει η ώρα να προσφέρουν πλούσιους καρπούς στο κοινωνικό σύνολο είναι:


  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
 Με βάση αυτή τη φιλοσοφία στοχεύει στις καλοκαιρινές διακοπές των νέων μας.
Τοποθεσία
Μέσα από μια προσεκτική αναζήτηση επέλεξαν το συγκεκριμένο χώρο, κοντά στην ιστορία και στην παράδοση σε ένα τοπίο υψηλού φυσικού κάλλους, σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, με φανταστική θέα στη μυθική κοιλάδα του Αλφειού και την Αρχαία Ολυμπία. Εκεί δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή ολυμπιακή κατασκήνωση με υποδειγματικές κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για την αναζωογόνηση, τη δημιουργία, την ξεκούραση, την επιμόρφωση των νέων βλαστών μας.
Δραστηριότητες
  • Αθλητικές (Basketball, Volleyball, Beach volley, Gootball, Judo)
  • Ψυχαγωγικές (Χορός, Μουσικές Εκδηλώσεις, Κινηματογράφος, Θέατρο Σκιών, Ομαδικά Παιχνίδια, Κυνήγι Θησαυρού, Διαγωνισμοί)
  • Καλλιτεχνικές (Ζωγραφική, Γλυπτική, Αγγειοπλαστική, Κατασκευές με φυσικά υλικά)
  • Αποδράσεις (Μπάνια, Rafting, Εξερευνήσεις, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Πικ-νικ, BBQ, Αναρρίχηση, Καταρρίχηση, Ποδήλατο βουνού, Τοξοβολία)
  • Αναπαράσταση αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων (με κύριους άξονες τον αθλητισμό, την πολυεπίπεδη διδασκαλία του Ολυμπισμού και της Αρχαιοελληνικής Αγωγής).
Προσωπικό - Ασφάλεια
Το Olympia Camp διαθέτει εξειδικευμένο πολύπλευρα επιστημονικό προσωπικό και προσφέρει με την άρτια υποδομή του ασφάλεια και υποδειγματική φροντίδα στο παιδί. Ο αρχηγός και οι υπαρχηγοί υπεύθυνοι τομέων πλαισιώνονται από ειδικευμένους εκπαιδευτές παιδαγωγούς, καθηγητές φυσικής αγωγής, κοινωνιολόγους, καλλιτέχνες, οδηγούς ποταμού και επώνυμους πρωταθλητές διαφόρων αθλημάτων. Ο κάθε υπεύθυνος επιλέγεται με κριτήριο την ειδικότητά του και την πολύχρονη εμπειρία του σε κατασκηνώσεις. O σχεδιασμός της κατασκήνωσης έγινε με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών. Οι κανόνες ασφαλείας για κάθε δραστηριότητα είναι αυστηροί και τηρούνται απόλυτα. Ο γιατρός βρίσκεται καθημερινά στο Olympia Camp.
 

Olympia Camp

Φρίξα
Ολυμπία
τηλ.: 210 3317727



Προβολή Olympia Camp σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: