Cocktail blog

Zap It Mosquito;Σταματάει τη φαγούρα που προκαλείται από τσιμπήματα εντόμων χωρίς χημικές ουσίες & ημερομηνία λήξης

Σταματάει τη φαγούρα που προκαλείται από τσιμπήματα εντόμων!
Μία επαναστατική συσκευή τσέπης που βάζει τέλος στη φαγούρα και στο πρήξιμο από τα τσιμπήματα κουνουπιών, άλλων εντόμων (σκνίπες, αλογόμυγες κ.λπ.), μεδουσών και τσουκνίδων.
Το zap-it! μειώνει επίσης δραματικά το οίδημα και το ερύθημα από το τσίμπημα, ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους πάσχουν από αλλεργικές αντιδράσεις σε τσιμπήματα εντόμων και για όσους έχουν αλλεργία στα εντομοαπωθητικά.

Βασικά Χαρακτηριστικά:
  • Οικολογικό Χωρίς χημικές ή άλλες ουσίες Χωρίς ημερομηνία λήξεως
  • Μη αλλεργικό
  • Κατάλληλο για όλη την οικογένεια
  • Κατάλληλο για εγκύους
  • Κλινικά δοκιμασμένο & εγκεκριμένο
Πρόκειται για ιατροτεχνολογική συσκευή, κλινικά εγκεκριμένη και δοκιμασμένη στις πιο ακραίες συνθήκες από το "London School of Hygiene & Tropical Medicine".
Όπου και αν βρίσκεστε δεν μπορείτε να αποφύγετε τσιμπήματα κουνουπιών ή άλλων εντόμων. Τα εντομοαπωθητικά μπορούν να βοηθήσουν, αλλά, όπως όλοι ξέρουμε, όλο και κάποιο κουνούπι θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τις άμυνες!
Έχετε πάντα μαζί σας ένα zap-it! και αντιμετωπίστε τα τσιμπήματα απλά, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Είναι μικρό, ασφαλές, εύκολο στη χρήση, χωρίς χημικά και μη-αλλεργικό!
Το zap-it! δεν απαιτεί μπαταρίες, αυτό σημαίνει ότι έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιήστε το το καλοκαίρι, βάλτε το στην άκρη μέχρι την επόμενη χρονιά και θα λειτουργήσει το ίδιο αποτελεσματικά. Ή ακόμα καλύτερα φυλάξτε ένα στο κουτί πρώτων βοηθειών, ένα στην τσάντα σας ή στα κλειδιά σας, ένα στις αποσκευές ταξιδιού και ένα στην τσάντα θαλάσσης.
Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα έρθει το επόμενο τσίμπημα!
 

Zap-it

έδρα εταιρείας
Ταγματάρχη Χαϊλή 4,
Αριδαία
τηλ.: 6945 325100
τηλ.: 23920 62324



Προβολή Zap-it! σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους;
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: