Cocktail blog

Ταβέρνα-Ουζερί «Ο Παλιός Καφενές» στην Περαία

Λοιπόν, στο μαγαζί αυτό συμβαίνουν τα ανάποδα. Λόγω κρίσης, είναι πάντα γεμάτο! Αν το σκεφτείς βέβαια καλύτερα, είναι λογικό αφού η Περαία φημίζεται για τα σουτζουκάκια της και ένας από τους λόγους της φήμης αυτής είναι και ο «Παλιός Καφενές».Ο Ιδιοκτήτης κος. Κωνσταντίνος Βέργος είναι Σεφ, και έχει λάβει στο παρελθόν δυο φορές την τιμητική διάκριση «Χρυσός Σκούφος» οπότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Ο Παλιός Καφενές δεσπόζει στο κεντρικότερο σημείο της Περαίας. Σε ένα αναπαλαιωμένο χώρο θα απολαύσετε κρεατικά Καστοριάς, εκλεκτούς ουζομεζέδες, επιλεγμένα
θαλασσινά πιάτα καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης. Στην δροσερή και καταπράσινη αυλή του θα ταξιδέψετε στον χώρο της γαστρονομίας με μεγάλες ποικιλίες σε κρέας, ψάρι και πλούσιους μεζέδες. Αποτελεί παράδοση σε όλους τους κοσμικούς κύκλους της πόλης και είναι το αγαπημένο μεζεδοπωλείο όσων επωνύμων επισκέπτονται την πόλη.
 Ένας χώρος φαγητού και απόλαυσης με πιάτα  που σας ανοίγουν δρόμους ονειρικούς, γεμάτους γεύσεις, μυρωδιές και χρώματα. Διαλέξετε το κατάλληλο κρασί από την μεγάλη γκάμα της ενημερωμένης κάβας για να συνοδεύσετε τις επιλογές σας και απολαύστε το άψογο σέρβις.Σχόλια επισκεπτών
«Από τα ωραιότερα και πιο ζεστά ταβερνάκια, το φαγητό προσεγμένο, τα ψάρια του μοσχοβολάνε θάλασσα, οι τιμές ικανοποιητικές και οι σερβιτόροι εξυπηρετικοί  και χαμογελαστοί παρότι πήγαμε Σάββατο βράδυ και γινόταν χαμός. Σίγουρα θα ξαναπάω» (Καλαμαριώτης)
«Δοκιμάστε σουτζουκάκια. Και οι πατάτες του φρέσκιες και λαχταριστές, κομμένες λεπτές σαν τσιπς» (Σταύρος)

  • Ο Ιδιοκτήτης κος. Κωνσταντίνος Βέργος είναι Σεφ, και έχει λάβει στο παρελθόν δύο φορές την τιμητική διάκριση «Χρυσός Σκούφος»
  • Αναπαλαιωμένος χώρος
  • Κρεατικά Καστοριάς, εκλεκτοί ουζομεζέδες και επιλεγμένα θαλασσινά πιάτα
  • Δροσερή και καταπράσινη αυλή
  • Μεγάλη και ενημερωμένη κάβα
τηλ. κράτηση στο: 23920 22390


Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή: 12.00 - 00.00

Ο Παλιός Καφενές
Αμπελοκήπων 58
57019 Περαία
Πως θα πάω?
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: