Cocktail blog

Gorgona Studios στο Λιβάδι της Σερίφου

Θέλετε να χαλαρώσετε στις άνετες εγκαταστάσεις ενός άνετου συγκροτήματοςστη Σέριφο; Ελάτε στα Gorgona Studios και περάστε αξέχαστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα!
Τα Gorgona Studios βρίσκονται κοντά στον πανέμορφο οικισμό Λιβάδι, στη νοτιοανατολική πλευρά της Σερίφου, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι. Το συγκρότημα βρίσκεται σε υπέροχη αμμώδη παραλία, η οποία είναι διάσημη για τα κρυστάλλινα ρηχά νερά, καθιστώντας την μία από τις πιο γραφικές και δημοφιλής περιοχές του νησιού!
Τα δωμάτια είναι χτισμένα σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, προσφέρει 10 ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και υπόσχεται μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή στο νησί της Σερίφου!

Λιβάδι

Το Λιβάδι βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Σερίφου είναι το λιμάνι του νησιού και η πιο πολυσύχναστη περιοχή. Χαρακτηρίζεται από την χρυσή αμμουδιά της, τις κοιλάδες με οπωροφόρα δέντρα και τα ασβεστωμένα σπίτια που είναι χτισμένα πάνω στο αμφιθέατρο της πόλης.
Διαθέτει επίσης πολλά καταστήματα και χώρους διασκέδασης, που τα βράδια προσελκύουν επισκέπτες απ' όλα τα μέρη του νησιού!
 

GORGONA STUDIOS

Λιβάδι,
Σερίφου
τηλ.: 6944 509531

Προβολή GORGONA STUDIOS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: