Cocktail blog

Thalassa Hotel & Spa 4*στην Πάλαιρο, απέναντι από τη Λευκάδα

Το ξενοδοχείο Thalassa Hotel & Spa 4* βρίσκεται στην Πάλαιρο, διάσημο αρχαίο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι από τη Λευκάδα, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει εξίσου τους εραστές της θάλασσας όσο και του βουνού. Χτισμένο σε μια ιδανική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης στους επισκέπτες του. Με φιλική εξυπηρέτηση και έμπειρο προσωπικό, το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις, σε όλους τους φιλοξενούμενούς για αξέχαστες διακοπές. Σε μία έκταση 17.000 τ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μοντέρνες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με τηνεκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας του Ιονίου. Είτε κάνετε
κράτηση ενός δωματίου ή μιας εκδήλωσης στο Thalassa Hotel & Spa 4* θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας και θα υπερβούν τις προσδοκίες σας.
Το Thalassa Hotel & Spa 4* διαθέτει 56 άνετα δωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 5 άτομα. Όλα τα δωμάτια, προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και είναι σχεδιασμένα δίνοντας έμφαση στην άνεση και την ικανοποίηση των φιλοξενούμενων. Είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν μοντέρνα έπιπλα και άνετο μεγάλο κρεβάτι.
Το εστιατόριό του, Εστιατόριο «ΖΑΒΕΡΔΑ», μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, προσφέροντάς του καλομαγειρεμένα πιάτασυνδυάζοντας την παραδοσιακή κουζίνα και τις ανάγκες τις εποχής. Προσφέρει στους επισκέπτες ένα πλήθος ελληνικών, παραδοσιακών φαγητών καθώς και μία μεγάλη ποικιλία μεσογειακών πιάτων. Χειροποίητα γλυκά και φρεσκοκομμένα φρούτα εποχής έρχονται να ολοκληρώσουν ένα τέλειο γεύμα. 
Τα 3 μπαρ του ξενοδοχείου (κυρίως μπαρ, μπαρ πισίνας και μπαρ παραλίας) θα σας ξεδιψάσουν ανά πάσα στιγμή και θα σας χαλαρώσουν, προσφέροντας σας το ποτό της αρεσκείας σας. 
Κυρίως Μπαρ "LEFKAS" Στο επίπεδο της υποδοχής, λαβαίνει χώρα το κυρίως μπαρ του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα του Ιονίου. Απολαύστε στην βεράντα τον καφέ και το ποτό σας θαυμάζοντας το Σκορπιό και τη Λευκάδα. 
Μπαρ Πισίνας "ΑΡΟΥΜΠΑ" Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο μπαρ της πισίνας, όπου δροσιστικά κοκτέιλ περιμένουν να σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας βοηθήσουν να χαρείτε τον ήλιο. 
Μπαρ Παραλίας Δυνατή μουσική, παγωμένος καφές και δροσερά ποτά σας περιμένουν στο μπαρ της ιδιωτικής μας παραλίας. 
Το πολυτελές spa του ξενοδοχείου θα σας ανανεώσει μέσα από τα ποικίλα προγράμματα περιποίησης που διαθέτει, τη sauna και το Jacuzzi. Η πισίνα, η παραλία, η παιδική χαρά και το playroom, είναι έτοιμα να σας προσφέρουν στιγμής χαλάρωσης και ευχαρίστησης.
Ανοίγει καθημερινά τις πόρτες του από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, περιμένοντάς σας να γευτείτε ένα από τα πολλά μασάζ, μία περιποίηση προσώπου και σώματος καθώς και περιποιήσεις άκρων (μανικιούρ, πεντικιούρ) αφού πρώτα χρησιμοποιήσετε τη σάουνα και το τζακούζι. Θα σας καλωσορίζουν με φυσικούς χυμούς, δροσιστικό τσάι και ντεκαφεϊνέ καφέ.
Υπηρεσίες του SPA
  • Σάουνα
  • Τζακούζι
  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ
  • Μασάζ (χαλαρωτικό μασάζ 45 λεπτά, Indian μασάζ 50 λεπτά, Thalassa Hotel special μασάζ 55 λεπτά)
  • Περιποίηση προσώπου (καθαρισμός, ενυδάτωση, απολέπιση, μάσκα πακέτο περιποίησης προσώπου)
  • Περιποιήσεις σώματος (απολέπιση, μάσκα, περιποίηση κατά κυτταρίτιδας - πακέτο περιποίησης σώματος)
  • Αποτριχώσεις (πρόσωπο, φρύδια, σώμα, χέρια, πόδια, μπικίνι)

http://www.thalassaspahotel.gr/



Προβολή Thalassa Hotel & Spa σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: