Hotel Alexandros 2 στη μαγευτική παραλία της Νικιάνας στη Λευκάδα

HOTEL ALEXANDROS 2

Το Hotel Alexandros 2 διαθέτει 22 άνετα δωμάτια, όλα με αυτόνομο κλιματισμότηλεόραση, ψυγείο και σεσουάρ μαλλιών.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται μερικά μέτρα από τη θάλασσα καθώς και απέναντι από το Αλέξανδρος, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις υποδομές του δωρεάν.
Παρέχει χρήση της πισίνας και της παιδικής καθώς και f ree Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.


Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένα νησί με αστείρευτες φυσικές ομορφιές.
Η περιήγηση στο νησί αποτελεί μια πραγματική έκπληξη για κάθε ταξιδιώτη. Παραλίες μοναδικής ομορφιάς όπως το Πόρτο Κατσίκι, το Κάθισμα, ο Άγιος Νικήτας, το Νυδρί, τα Πευκούλια, η Σκάλα Γιαλού, ο Μύλος, το Αγιοφύλλι, ο Πόρος κερδίζουν τους λάτρεις της κολύμβησης με την καθαρότητα των ακτών και των κρυστάλλινων νερών τους.
Όλο το νησί είναι ένα φυσικό αξιοθέατο. Αξίζει να γνωρίσετε τόσο τους παραθαλάσσιους οικισμούς όσο και τα ορεινά χωριά που είναι κτισμένα μέσα στην καταπράσινη φύση Νικιάνα.
Το χωριό της Νικιάνας είναι ένα σχετικά νέο χωριό της Λευκάδας όπως και αρκετά ακόμα παραθαλάσσια χωριά. Το χειμώνα είναι ένα παραδοσιακό χωριό της Λευκάδας, με τους κατοίκους να ασχολούνται με το ψάρεμα και τις αγροτικές εργασίες. Όταν όμως πλησιάζει το καλοκαίρι οι ρυθμοί του χωριού και των κατοίκων αλλάζουν, μιας και η Νικιάνα είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού.
Στη Νικιάνα υπάρχουν περίπου 5.000 κλίνες σε ξενοδοχεία και καταλύματα όλων των κατηγοριών. Ταβέρνες, εστιατόρια, ψησταριές, κρεπερί, καφετέριες μπαρ, σούπερ μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλείο και πολλά άλλα μαγαζιά, έτσι ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να βρει τα πάντα στο χωριό. Στο χωριό υπάρχει λιμάνι οργανωμένο με δυνατότητα να ελιμενήσει σκάφη αναψυχής και αλιευτικά σκάφη. Επίσης υπάρχει και χώρος καθέλκυσης σκαφών.
 

Hotel Alexandros 2
Νικιάνα
Λευκάδα
τηλ.: 26450 71128
 


Προβολή Hotel Alexandros 2 σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸