Porto Panorama στο Πόρτο Χέλι

Ο νεόκτιστος ξενώνας Porto Panorama, 900 μέτρα από την πιο γνωστή παραλία στο Πόρτο Χέλι και μόλις 1 χλμ από το κέντρο του, είναι χτισμένος πάνω σε μια από τις πιο αμφιθεατρικές πλαγιές στο Πόρτο Χέλι, προσφέροντας στον επισκέπτη του μία θέα που κόβει την ανάσα. Ο επισκέπτης νιώθει να ίπταταιπάνω από τα δαντελωτά παράλια της Αργοναυπλίας, τα γαλαζοπράσινα νερά της λιμνοθάλασσας της Βερβερόντας, το γραφικό λιμάνι του Πόρτο Χελίου και τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες.
Ο ξενώνας διαθέτει δίκλινα δωμάτια και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και καθιστικού με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που κάνουν άνετη την διαμονή σε οικογένειες. Όλα μας τα δωμάτια και διαμερίσματα έχουν αυτόνομη θέρμανση (καλοριφέρ), προσδίδοντας έτσι μία αίσθηση θαλπωρής για τις διακοπές σας το φθινόπωρο ακόμα και
το χειμώνα.
Τα δωμάτια και τα διαμερίσματα έχουν λιτή και ρομαντική διακόσμηση,διακριτικό φωτισμό, αέρινες κουρτίνες, αναπαυτικά κρεβάτια και αυτόνομο μπαλκόνι για αυτά που βρίσκονται στον πρώτο ορόφου με θέα την θάλασσα ή αυλή με θέα τον καταπράσινο κήπο μας και την θάλασσα για αυτά που βρίσκονται στο ισόγειο.
Σε ξεχωριστό πετρόκτιστο κτίριο βρίσκεται το Panorama Cafe, η υποδοχή και το Lobby του ξενώνα. Έκει θα απολαύσετε το πρωινό σας, τον απογευματινό σας καφέ και το βραδυνό σας ποτό μπροστά στην πιο όμορφη ανατολή και δύση στο Πόρτο Χέλι.
 

Porto Panorama
Πόρτο Χέλι,
Αργολίδα
τηλ.: 27540 51040



Προβολή Porto Panorama σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸