Cocktail blog

Λογγάς Golden Star:Καστοριά

Το πετρόκτιστο συγκρότημα σας προσκαλεί σε μία όμορφη τοποθεσία της για να απολαύσετε την πόλη και την φύση της Καστοριάς όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται στο Σιδηροχώρι, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, μόλις 7χλμ από την πόλη. Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του, θα βρείτε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ζεστή φιλοξενία και διαμονή με όλες τις ανέσεις, με πανοραμική θέα στη λίμνη και την πόλη.

 Η διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων και δωματίων είναι απλή, με χτιστούς καναπέδες και κρεβάτια δίνοντας έμφαση την πέτρα και το ξύλο που κυριαρχούν στον χώρο. Οι ζεστοί και φιλόξενοι χώροι του, προσφέρονται για χαλάρωση με την παρέα σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με γεύσεις της ντόπιας κουζίνας, café/bar, πισίνα και αίθουσα εκδηλώσεων με σύγχρονο εξοπλισμό.
Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν μπαλκόνι με απεριόριστη θέα, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, internet και αυτόνομο κλιματισμό.
Δραστηριότητες
Η περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία, ενώ τα χιονοδρομικά κέντρα Βιτσίου & Πισοδερίου βρίσκονται σε απόσταση 16χλμ και 29χλμ αντίστοιχα. Από το Σιδηροχώρι και την Καστοριά, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις Πρέσπες στα 45χλμ. και το γραφικό Νυμφαίο στα 60 χιλιόμετρα.



Δείτε το www.loggas.net



Λογγάς Hotel

Λογγάς Hotel
Σιδηροχώρι
52059 Καστοριά
Website / Facebook