Cocktail blog

Ξενοδοχείο Πλειάδες στο Πηλiο

Στην Κορυφή του Πηλίου σε υψόμετρο 1340 m, με θέα τον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος, το Ξενοδοχείο Πλειάδες αποτελεί ένα ξεχωριστό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης και της απλής πολυτέλειας. Το ξενοδοχείο πήρε το όνομά του από τον αστερισμό των Πλειάδων οι οποίες μπορούν ευδιάκριτα να παρατηρηθούν λόγω της θέσης του.Το Ξενοδοχείο απέχει 300 m από το parking του Χιονοδρομικού. Διαθέτειερπυστριοφόρο όχημα για άνετη μεταφορά των πελατών και αποσκευών τους. Σε περίπτωση που δεν έχετε δικό σας εξοπλισμό σκι, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης. Επίσης υπάρχει ειδικός χώρος αποθήκευσης του εξοπλισμού σας εντός του ξενοδοχείου.





Δωμάτια
Τα 11 προσεγμένα δωμάτια θυμίζουν δωμάτια από παλιά πηλιορείτικα αρχοντικά, με ξύλινα πατώματα, εσωτερικά πατάρια και σαλόνι. Η υπέροχη θέα πραγματικά μαγεύει.
Παροχές: Mini Bar, Σεσουάρ, Πουπουλένια παπλώματα, Χρηματοκιβώτιο, Βραστήρας για καφέ & τσάι, Αυτόνομη θέρμανση, Θέα σε Παγασητικό & Αιγαίο.
Café/Bar
Ένας χώρος ζεστός με τζάκι και κυρίαρχα υλικά την πέτρα και το ξύλο, εξυπηρετεί τους επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά και τους ενοίκους του ξενοδοχείου καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Οι αυλές του με θέα δυτικά τον Παγασητικό κόλπο και της κορυφές των βουνών της Στερεάς Ελλάδας και Πίνδου, και ανατολικά το Αιγαίο Πέλαγος, τη χερσόνησο της Χαλκιδικής και την κορυφή του όρους Άθως, έχουν θέα που σας κόβει την ανάσα.
Εστιατόριο
Το μικρό εστιατόριο με τζάκι προσφέρει στιγμές χαλάρωσης & ζεστασιάς που χρειάζεται ο επισκέπτης μετά από μια ημέρα έντονης δραστηριότητας στο βουνό. Σούπα λαχανικών, χοιρινό κότσι με κάστανα, αρνάκι με πουρέ και ριζότο με μανιτάρια αλλά και tiramisu & σουφλέ σοκολάτας είναι κάποιες από τις συνταγές που πρωταγωνιστούν στο μικρό αλλά προσεγμένο μενού, όλα φτιαγμένα από αυθεντικές σπιτικές συνταγές και άριστης ποιότητας υλικά.
Εκεί, σερβίρεται και το πρωινό σε μπουφέ, με διάφορα είδη ψωμιών, τοπικό μέλι και σπιτικές μαρμελάδες, ποικιλία τυριών, αλλαντικών, δημητριακών, φρούτων, διάφορες ομελέτες, ζεστή μπουγάτσα κ.α.
Αποστάσεις:
  • Αθήνα – Βόλος: 324 χλμ
  • Θεσσαλονίκη – Βόλος: 216 χλμ
  • Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου – Βόλος: 24 χλμ
  • Ξενοδοχείο Πλειάδες – Βόλος: 28 χλμ

Δείτε το Ξενοδοχείο Πλειάδες στο Site και στο Facebook 

  • Διαθέτει bar/καφετέρια και εστιατόριο με τζάκι
  • Δωμάτια: Θυμίζουν δωμάτια από παλιά πηλιορείτικα αρχοντικά, με ξύλινα πατώματα, εσωτερικά πατάρια, σαλόνι, mini bar και αυτόνομη θέρμανση
  • Θέα στον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος

Ξενοδοχείο Πλειάδες
Απαραίτητη κράτηση  στο 6947 005962 & 2428074211 ή μέσω email:ath_pol@yahoo.com
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
- -
Πως θα πάω?
Groupon.gr