Ο κύριος Χρόνης, η ψυχή του εστιατορίου φροντίζει καθημερινά να υπάρχουν στην κουζίνα φρέσκα υλικά, για την προετοιμασία των πολλών διαφορετικών πιάτων που θα βρείτε στον πλούσιο κατάλογο. Αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, ψητά, θαλασσινά,
ζεστά και κρύα ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες και σούπες, συνθέτουν μία γαστρονομική πανδαισία. Δοκιμάστε οπωσδήποτε λαχανοσαρμάδες και τζιγεροσαρμάδες, αλλά και στιφάδο και σαλάτα με ξηρούς καρπούς, που θεωρούνται από τις σπεσιαλιτέ του «Βότσαλου».
Ο ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, με τα καλοστρωμένα τραπέζια, την οικεία ατμόσφαιρα και το φιλικότατο σέρβις συμπληρώνουν μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε στην πόλη, για πραγματικά καλό φαγητό.
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο 13:00-00:00 & Κυριακή 13:00-17:00
Εστιατόριο ελληνικής κουζίνας βραβευμένο για 5 συνεχόμενα έτη (από 2007-2008) στα Βραβεία Gourmet της Ελευθεροτυπίας, ως το «Καλύτερο Εστιατόριο Ελληνικής Κουζίνας» στη Θεσσαλονίκη
Groupon.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου