Cocktail blog

Πώς θα τον κερδίσετε από το πρώτο ραντεβού

Ρωτήσαμε τους άντρες τι θεωρούν γοητευτικό σε μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού και σας τα παρουσιάζουμε, ώστε να τον εντυπωσιάσετε.Η καλύτερη συνταγή για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού :


1)      Η πρώτη εικόνα είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη του ραντεβού, γι'αυτό είναι σημαντικό να προσέξετε την υγιεινή και την εμφάνισή σας. Προσοχή το αποτέλεσμα να μην είναι επιτηδευμένο. Θυμηθείτε ότι στους άντρες αρέσει το επιμελώς ατημέλητο look και το καλοκαίρι η εμφάνισή μας είναι πιο ανέμελη.

2)      Προτιμήστε το ντύσιμό σας να είναι sexy chic. Το υπερβολικά αισθησιακό δεν θα κάνει καλή εντύπωση.

3)      Έχετε υπόψη σας ότι οι άντρες γενικά προτιμούν το ελαφρύ μακιγιάζ που απλά τονίζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας. Αποφύγετε λοιπόν τις πολλές στρώσεις make up και τα έντονα μάτια και χείλη, τονίστε μόνο το ένα χαρακτηριστικό από τα δύο.

4)      Να είστε χαμογελαστές και ευχάριστες για να του δείχνετε ότι περνάτε καλά μαζί του και να δίνετε κίνητρα για συζήτηση, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ σας.

5)      Μοιραστείτε μαζί του διασκεδαστικά περιστατικά και χιουμοριστικές ιστορίες σα να μιλούσατε με φίλους σας για να νιώσετε και οι δύο πιο άνετα. Φυσικά δεν εννοούμε ανέκδοτα με ξανθές.

6)      Σε κάποιες φάσεις αφήστε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει για εσάς. Θα δείξετε άνετες και αυθόρμητες. Σημειώστε ότι προσέχουν κάθε σας κίνηση, ακόμη και τη στάση του σώματος και σε καμία περίπτωση δεν τους αρέσει να διακρίνουν αμηχανία ή άβολη στάση.

7)      Να είστε ο εαυτός σας, ώστε να καταλάβει από την αρχή με τι άτομο έχει να κάνει και ειλικρινείς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αποκαλύψετε τα πάντα.

8)      Δώστε του την ευκαιρία να μιλήσει για τη ζωή και τα ενδιαφέροντά του και δείξτε ενδιαφέρον για όσα σας λέει.

9)      Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στραμμένη επάνω του και να μην ανταλλάσσετε  μηνύματα με την κολλητή σας. Θα είναι αγενές και δεν θα κάνει καλή εντύπωση.

10)       Να μιλάτε όμορφα κι ευγενικά όπως αρμόζει στη γυναικεία εκλεπτυσμένη φύση. Τέτοιοι τρόποι σπανίζουν στις μέρες μας και ο αντρικός πληθυσμός τους εκτιμά ιδιαίτερα.

11)      Γενικά είναι σημαντικό η όλη στάση και συμπεριφορά σας να αποπνέει θηλυκότητα και αισθησιασμό προκειμένου να γοητεύσετε κάποιον. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε το ραντεβού του να μοιάζει με συνάντηση με τον κολλητό του.

12)       Εάν λοιπόν καπνίζετε ή αγαπάτε το ποτό θα ήταν προτιμότερο να μην το παρακάνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να τον ξενερώσετε ή να γελοιοποιηθείτε.

13)      Θυμηθείτε ότι συζητήσεις για προβλήματα κάθε τύπου ή για τους πρώην σας δεν είναι ό,τι καλύτερο στα πρώτα ραντεβού. Η μιζέρια και ο ρόλος του ψυχολόγου δεν αρέσει σε κανέναν.

14)      Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες με αέρα, προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση, οπότε φροντίστε να δείχνετε την αυτοεκτίμηση που διαθέτετε και μη δίνετε την εντύπωση της "εύκολης ή απελπισμένης" σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε.

15)      Ζήστε τη στιγμή και μην προτρέχετε μιλώντας για το μέλλον ή την ανάγκη σας να παντρευτείτε άμεσα. Ο γάμος και τα παιδιά φρικάρουν τους άντρες και τους απομακρύνουν.

Το ραντεβού είναι μία πολύ όμορφη στιγμή, γι'αυτό το λόγο φροντίστε να περάσετε ευχάριστα και να μην προσποιείστε κάτι που δεν είσαστε.Οι άντρες αγαπούν τον αυθορμητισμό και την εξερεύνηση της άγνωστης μυστηριώδους προσωπικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: