Cocktail blog

Dance Spirit Art Dance Studio

Θέλετε να μάθετε χορό αλλά δεν το παίρνετε απόφαση; Θέλετε να μπείτε κι εσείς σε μια παρέα που περνά αξέχαστες στιγμές σε μαθήματα και βραδινές εξορμήσεις σε latin parties; Καλώς ήρθατε στο Dance Spirit Art Dance Studio. Είτε κάνετε τώρα τα πρώτα σας χορευτικά βήματα, ή είστε έμπειροι χορευτές που θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, βρίσκεστε στον σωστό χώρο.


Ο χορός είναι η πιο όμορφη και αποτελεσματική μορφή άσκησης ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Βοηθά στην ψυχική ισορροπία, διώχνει το άγχος, δίνει χαρά και ευεξία. Είναι ένα άριστο μέσο επικοινωνίας και έκφρασης, διασκέδασης και χαράς, εκτόνωσης, καλλιέργειας και εκγύμνασης σώματος και πνεύματος.

Dance Spirit Art Dance Studio

Με καινούριες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους, υγιεινό περιβάλλον, προσωπικό που βρίσκεται πάντα στην διάθεση σας για ενημέρωση, υπεύθυνους καθηγητές που θα σας λύσουν κάθε απορία, ομαδικά αλλά και ατομικά τμήματα, το Dance Spirit Art Dance Studio, είναι μία σχολή χορού για άνδρες, γυναίκες, και παιδιά κάθε ηλικίας. Διαθέτει δύο αίθουσες διδασκαλίας, στις οποίες έμπειροι καθηγητές θα σας μυήσουν στον αγαπημένο σας χορό.

Λατινοαμερικάνικοι

Rumba: Ο χορός της αγάπης και του έρωτα. Ευχάριστος, γοητευτικός και ρομαντικός ρυθμός, απαλή και εύκαμπτη κίνηση γοφών.
Cha Cha Cha: Ο χορός του φλερτ και της προσωπικότητας. Αυθόρμητος χορός, με μέτριο και κοφτό ρυθμό και ταχύτητα στα πόδια.
Mambo: Ο χορός των επιδείξεων. Ρυθμικός χορός, γρήγορες και απαλές κινήσεις, ανεξάντλητος συνδυασμός σε στροφές και φιγούρες.
Samba: Ο χορός του καρναβαλιού, της διασκέδασης και της σαμπάνιας. Έντονη κυκλική κίνηση γοφών, πρωτότυπες φιγούρες, γρήγοροι και έντονοι ρυθμοί. Rock ‘n’ Roll: Ο χορός των parties. Έντονος, δυναμικός ρυθμός που ξεσηκώνει, απεριόριστη δυνατότητα αυτοσχεδιασμών και ταχύτητα στα πόδια.

Ευρωπαϊκοί χοροί:

Fox Trot: Η αρχή όλων των χορών. Απαλή, συνεχόμενη κίνηση, άνεση, έλεγχος στην πίστα, απλά και γρήγορα βήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Waltz: Ο βασιλικός χορός που χορευόταν μέσα στα παλάτια. Απαλή, συνεχόμενη κίνηση, ισορροπία, ωραίο παρουσιαστικό, έντονο ύψος- βάθος.
Tango: Ο χορός της φωτιάς. Δίνει φινέτσα στο χορό, περιέχει ασύμμετρες και πρωτότυπες φιγούρες, κοφτές, δραματικές και δυναμικές κινήσεις. Απόλυτος έλεγχος σώματος και πίστας.

Tango Argentino

Ο χορός του πάθους. Βασίζεται στο λύγισμα των γονάτων, την κλίση του σώματος προς τα εμπρός, την αμοιβαία στήριξη του ζευγαριού.
Άλλοι χοροί που διδάσκονται στο Dance Spirit Art Dance Studio:
Oriental, Hip Hop, Zumba, Ελληνικοί χοροί, Bachata, Salsa, Merengue

Δείτε το Dance Spirit Art Dance Studio στο Facebook
Λίγα λόγια
  • Σχολή χορού, με καινούριες εγκαταστάσεις και άνετους χώρους
  • 2 αίθουσες διδασκαλίας
  • Έμπειροι καθηγητές που θα σας μυήσουν στον αγαπημένο σας χορό
  • Ομαδικά και ατομικά τμήματα για γυναίκες και άνδρες (3-103 ετών)
  • Χοροί που διδάσκονται:Λατινοαμερικάνικοι / Ευρωπαϊκοί / Hip-Hop / Zumba / Tango Argentino / Ελληνικοί χοροί / Oriental / Βachata / Salsa / Merengue 
  • τηλ. επικοινωνία για εγγραφή στο 2313 042400
Dance Spirit Art Dance Studio
Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 44 & Βαλαγιάννη 7
54639 Θεσσαλονίκη
Πως θα πάω?
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: