Cocktail blog

Κλείστε online τους λογαριασμούς σας με το AccountKiller

{1}
Με το AccountKiller μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έσβησαν τα virtual ίχνη σας.Δεν είναι λίγοι οι χρήστες των online υπηρεσιών που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το να διαγράψει κανείς το προφίλ του σε μια διαδικτυακή υπηρεσία δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται εξαρχής. Πολλές υπηρεσίες ταλαιπωρούν τον χρήστη με μια πολύπλοκη διαδικασία διαγραφής, η οποία πολλές φορές εγκαταλείπεται στο τέλος, ενώ ο χρήστης καταλήγει να έχει λογαριασμό σε υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιεί.

Ευτυχώς που υπάρχει και το AccountKiller που παρουσιάζουμε εδώ και το οποίο υπόσχεται να δώσει λύσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα, βοηθώντας σας να διαγράψετε με επιτυχία το προφίλ σας.


Ταξινόμηση σύμφωνα με τον βαθμό δυσκολίας
Από την πρώτη επαφή με τη web υπηρεσία στο www.accountkiller.com, ο επισκέπτης συνειδητοποιεί ότι οι διάφορες υπηρεσίες ταξινομούνται χρωματικά, ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας που υπάρχει στη διαγραφή του προφίλ που διατηρείτε σε αυτές.
{2}
 Έτσι, με απαλό γαλάζιο χρώμα [η υπηρεσία ονομάζει το επίπεδο "λευκό"] εμφανίζονται οι υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη ευκολία ως προς τη διαγραφή, όπως το Facebook και το Twitter, ακολουθούν με γκρι χρώμα οι λίγο πιο πολύπλοκες, όπως είναι το iTunes και το Spotify, ενώ έπονται οι πραγματικά δύσκολες, με μαύρο χρώμα, όπως είναι το Skype και το eBuddy [εικ. 1].
Κάνοντας κλικ πάνω σε ένα από τα εικονίδια που αντιστοιχούν σε μια υπηρεσία, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από εκείνη [εικ. 2].
{3}
Όπου είναι εφικτό, υπάρχει ένα απευθείας link για να διαγράψετε το λογαριασμό σας σε μία υπηρεσία. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να ψάξετε για μια υπηρεσία που σας ενδιαφέρει να κάνετε διαγραφή, πληκτρολογώντας το όνομά της ή μόνο τα αρχικά της γράμματα και να την επιλέξετε από τις διαθέσιμες προτάσεις αναζήτησης [εικ. 3].

Το AccountKiller είναι μία πολύ καλή ιδέα, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε διαγραφή από όλες τις web υπηρεσίες σας, εύκολα και από ένα και μόνο σημείο.e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: