Cocktail blog

Anilio Plaza στη Ζαχάρω


Anilio Plaza Apartments & Studios

Το Anilio Plaza Apartments & Studios βρίσκεται στην περιοχή της γνωστής παραλίας Κακόβατος, 4 χιλιόμετρα έξω από τη Ζαχάρω Ηλείας. Σε απόσταση μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα παίρνοντας το δρόμο Ν.Ε.Ο. Καλαμάτας και μέσω Καλού νερού και Κυπαρισσίας, φτάνετε στο συγκρότημα χτισμένο σε ιδιόκτητη περιοχή 11 στρεμμάτων περιτριγυρισμένο από ελιές και πεύκα. Αποτελείται από 5 διαμερίσματα τετράκλινα, 4 μεζονέτες τετράκλινες και 8 studios τρίκλινα.

Στις εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνεται στεγασμένο parking, παιδική χαρά, κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, αίθουσα διασκέδασης με μπιλιάρδο, πινγκ-πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια. Επίσης 16 ποδήλατα είναι διαθέσιμα για χρήση στους επισκέπτες, ψησταριές και απολαυστικός χώρος πρασίνου.Τα μεγάλα μπαλκόνια, με θέα στο Ιόνιο είναι ιδανικά για την απόλαυση του πρωινού ή απογευματινού καφέ, ενώ τα βράδια θα διασκεδάσετε στο μπαρ της κλειστής πισίνας.

Δωμάτια

Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη βουνό και θάλασσα, κλιματισμό, TV και είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, κουζίνα και μπάνιο.

Studio
Έχει μεγάλο διπλό κρεβάτι με ανατομικά στρώματά και καναπέ-κρεβάτι. Το μπάνιο διαθέτει ντουζιέρα και όλα τα απαραίτητα. Το μπαλκόνι των στούντιο διαθέτει ειδικές καρέκλες και τραπεζάκια μπαλκονιού για να απολαμβάνετε τις απογευματινές ώρες τη δύση του ηλίου, τις βραδινές ώρες τη δροσιά της φύσης, αλλά και τον πρωινό καφέ σας.

Μεζονέτα
Βρίσκεται στον 2ο όροφο με θέα τη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή. Αποτελούνται από δύο χώρους, έναν ανά όροφο και μπορείτε να απολαύστε κατά τη διαμονή σας τα μεγάλα διπλά κρεβάτια με τα ανατομικά στρώματά. Διατίθενται 2 μπάνια, ένα σε κάθε όροφο, με ντουζιέρα και όλα τα απαραίτητα.

Διαμέρισμα
Διαθέτει 2 κρεβατοκάμαρες και καναπέ-κρεβάτι στην κουζίνα για μέχρι και 5 ενήλικες ή 4 ενήλικες και 2 παιδιά. Τα διαμερίσματα έχουν πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι. Οι ντουλάπες στις κρεβατοκάμαρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ρουχισμό αλλά και ως αποθηκευτικός χώρος αφού η χωρητικότητά τους είναι μεγάλη. Η κουζίνα των διαμερισμάτων αποτελεί ξεχωριστό χώρο, και διαθέτει ένα τραπέζι με καρέκλες για την εστίαση της οικογένειας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Δείτε το www.anilioplaza.gr 



Απαραίτητη κράτηση στα 2310 383080 & 6945553876 ή μέσω email info@anilioplaza.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: