Cocktail blog

Λεμφικό Μασάζ & Πρεσσοθεραπεία, στο Beauty Studio Θεοδωράκη

Η κυτταρίτιδα είναι ο χειρότερος εχθρός του γυναικείου σώματος, αλλά με συνδυασμό δύο πολύ αποτελεσματικών μεθόδων, θα την αντιμετωπίσετε εύκολα και γρήγορα. Το λεμφικό μασάζ, σε συνδυασμό με την πρεσσοθεραπεία, θα σας χαρίσουν λεία επιδερμίδα χωρίς την αντιαισθητική όψη «φλοιού πορτοκαλιού», που υπάρχει ακόμα και σε αδύνατα σώματα.



Λεμφικό Μασάζ

Πρόκειται για εξειδικευμένο μασάζ, που γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική και έχει στόχο την αποσυμφόρηση των λεμφικών οδών. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών και του τοπικού πάχους, και είναι ιδανικό για την αποτοξίνωση και τόνωση του σώματος. Το λεμφικό μασάζ, συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, τη διάλυση του λίπους, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και την τόνωση του μυϊκού συστήματος.

Πρεσσοθεραπεία

Με τη μέθοδο αυτή, ασκούνται πιέσεις πάνω στην περιοχή των γαγγλίων με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφορικού και την πραγματική ανανέωση του οργανισμού. Συμβάλλει στη βελτίωση σχηματισμού του σώματος και σας δίνει λύσεις στα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Δοκιμάστε την πρεσσοθεραπεία και τα μοναδικά προγράμματά της και χαρείτε την υγεία και την ευεξία στο σώμα σας καθώς θα νιώσετε τα θετικά της αποτελέσματα, στους γλουτούς, τους μηρούς, τις γάμπες, την περιφέρεια και την κοιλιά. Η πρεσσοθεραπεία είναι ιδανική για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, καθώς ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Beauty Studio Θεοδωράκη

Στο studio αισθητικής της Μαίρης και της Χρύσας Θεοδωράκη, θα βρείτε πολλές υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς προσώπου και σώματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο της αισθητικής ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά οτιδήποτε αφορά την εμφάνισή σας, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το studio είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εκεί εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι για την ομορφιά προσώπου και σώματος. Στις υπηρεσίες του, θα βρείτε ακόμα: καθαρισμό, δερμοαπόξεση με διαμάντια, θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, μακιγιάζ, καθώς και Laser IPL για σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας, και αποτρίχωση.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-19:00
  • Συνδυασμός λεμφικού μασάζ και μηχανήματος πρεσσοθεραπείας
  • Διάρκεια συνεδρίας: 60’
  • Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει:
  • Λεμφικό Μασάζ κατά της Κυτταριτιδας (30') και Πρεσσοθεραπεία (30')
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, οι συνεδρίες πρέπει να πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα
τηλ. επικοινωνία για ραντεβού, στο 2310 831818
Studio Αισθητικής Μαίρη και Χρύσα Θεοδωράκη
A
Ορέστου 25 Θεσσαλονίκη 54643 
Πως θα πάω?»
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: