Cocktail blog

Kipriotis Hotel στη Ρόδο

Το ξενοδοχείο

Απέχει 14χλμ. από το αεροδρόμιο της Ρόδου, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια (1 χλμ) από το κέντρο της πόλης. Βρίσκεται επίσης μόλις 50μ. από την Παραλία Ψαροπούλα, που έχει βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία. Το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2007 . Το ύφος, η αισθητική του και η αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση ακριβώς στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού της Ρόδου το καθιστούν ως τον πλέον κατάλληλο προορισμό .

Δωμάτια

Διαθέτει 228 κατανεμημένα σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα, studios και juniors suites. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και άνεση. Τα δωμάτια είναι σε ζεστά γήινα και παστέλ χρώματα και δημιουργούν άμεσα μια αίσθηση οικειότητας. Διακοσμημένα με κομψότητα και γούστο, είναι έτοιμα να υποδεχτούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
Παροχές Δωματίων: Δορυφορική τηλεόραση, ασύρματη πρόσβαση στο Internet, Air Condition, ψυγειάκι, πιστολάκι, χρηματοθυρίδα, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, μπαλκόνι, 14'' έγχρωμη τηλεόραση, απευθείας τηλεφωνική γραμμή

Η περιοχή

Η Παλιά Πόλη, το Παλάτι των Μεγάλων Μαγίστρων, το Ενυδρείου Πάρκο του Ροδινιού είναι μόνο λίγα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα που μπορείτε να βρείτε στην πόλη της Ρόδου. Κατάλληλα διαμορφωμένα ιταλικά κτίρια δίνουν στον επισκέπτη την δυνατότητα να συνδυάσει τον περίπατο στην υπέροχη κοιλάδα με την σωστή ιστορική ενημέρωση για αυτό το μοναδικό τόπο. Πολλά τα αξιοθέατα, μεγάλο το νησί εξοπλιστείτε λοιπόν με τα απαραίτητα και βγείτε προς εξερεύνηση!!!

Δείτε το www.kipriotishotel.gr 


  • 1 χλμ. από την πόλη της Ρόδου
  • 50μ. από την Παραλία Ψαροπούλα με τη Γαλάζια Σημαία
  • 14χλμ. από το αεροδρόμιο της Ρόδου
  • Διαθέτει εξωτερική πισίνα, υδρομασάζ, γυμναστήριο και σάουνα, WiFi σε όλο το ξενοδοχείο, Free public parking
  • 2 εστιατόρια: το Stage Cooking και το a la carte Theme
  • Δωμάτια με ωραία διακόσμηση, πολυτελή ιδιωτικά μπάνια, tv, μίνι ψυγείο και μίνι μπαρ



Απαραίτητη επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στα 22410 35921 – 4 ή μέσω email στοreserv@kipriotishotel.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: