Cocktail blog

Παραδοσιακό Ξενώνα Poly’s στο Χωριό Καταχάς

Στην όμορφη Πιερία τον τόπο κατοικίας των 12 Θεών του Ολύμπου σύμφωνα με τη μυθολογία και στο φημισμένο χωριό Καταχάς, με φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση, δημιουργήθηκε ο Παραδοσιακός Ξενώνας 12μηνης λειτουργίας Poly’s Guesthouse, έτοιμος να φιλοξενήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες της περιοχής. Η εναλλασσόμενη φυσική ομορφιά του τοπίου, δημιουργεί έναν προορισμό χαλάρωσης, για όλες τις εποχές του χρόνου. Ο ξενώνας διαθέτει εστιατόριο, snack bar και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Standard Δίκλινο Δωμάτιο
Βρίσκονται στο ισόγειο του κτίσματος και είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά χειροποίητα έπιπλα. Σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, ασύρματη πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων στο διαδίκτυο, πακέτο καλλυντικών, στεγνωτήρας μαλλιών, μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση και κλιματισμός.
Δραστηριότητες
Η περιοχή προσφέρει πολλές επιλογές για να περάσετε τη μέρα σας, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ιππασία, ενοικίαση ποδηλάτων και εκδρομές.
Πώς θα φτάσετε
Ο Καταχάς βρίσκεται σε απόσταση 45 χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, 35 χιλιόμετρα από τη Βέροια και 20 από την Κατερίνη. Είναι χτισμένος στην πλαγιά ενός λόφου και απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την νέα εθνική οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης, και 2 χλμ από την παλαιά εθνική οδό.

Δείτε το www.polysguesthouse.gr 
  • Παραδοσιακός ξενώνας που λειτουργεί όλο τον χρόνο, χτισμένος με πέτρα και ξύλο
  • Διαθέτει κήπο, εστιατόριο και snack bar
  • Δωμάτια με παραδοσιακά χειροποίητα έπιπλα
  • Σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει τηλεόραση, Wi-Fi, πακέτο καλλυντικών, στεγνωτήρας μαλλιών, μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση και κλιματισμός
  • Check-in: 14:00 / Check-out: 12:00
Polys guesthouse
A
Καταχάς Πιερίας 60061 
Πως θα πάω?»
Απαραίτητη κράτηση στο 6932254455 ή μέσω emailstebinopoulos@yahoo.gr
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: