Οι 100 άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Time ποζάρει η Beyonce, ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ενώ το δικό τους εξώφυλλο κατάφεραν να αποκτήσουν και ο
διάσημος ηθοποιός Robert Redford, ο μπασκετμπολίστας Jason Collins και η διευθύνων σύμβουλος της General Motors, Mary Barra. Τη χρυσή εκατοντάδα συμπληρώνουν - μεταξύ άλλων - οι Kerry Washington, Amy Adams, Alfonso Cuaron, Miley Cyrus, Steve McQueen, Pharrell Williams, Benedict Cumberbatch, Seth Meyers, Robin Wright και Jenji Kohan. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λίστα μπορείτε να επισκεφτείτε το www.time.com).


 Λίγες μέρες μετά την είδηση του εξωφύλλου της στο Time, ο ετεροθαλής αδερφός της Beyonce, Nixon Knowles και η μητέρα του, η Καναδέζα ηθοποιός Alexsandra Wright, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν σε τροχόσπιτο. Ο πατέρας του 4χρουνου Nixon, Mathew Knowles, κατάφερε, μέσω δικαστικής απόφασης, να μειώσει τη διατροφή που παρείχε σε μητέρα και γιο, από 12.000 σε 2.500 δολάρια, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να συντηρηθεί το σπίτι τους στο Λος Άντζελες.
Alexsandra Wright
Μέσω μιας ομάδας στήριξης γυναικών, η Alexsandra και ο Nixon βρήκαν στέγη σε ένα αξιοπρεπές τροχόσπιτο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν την Beyonce για αδιαφορία. Η Alexsandra όμως σπεύδει να υπερασπιστεί την τραγουδίστρια λέγοντας στο «Inside Edition» ότι η Beyonce δε φταίει σε τίποτα και ο πατέρας του μικρού είναι εκείνος που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸