Cocktail blog

Η σέξι υπουργός του Ρέντσι δεν έδειξε το εσώρουχό της στις κάμερες

 Η νεαρή Ιταλίδα υπουργός μιλάει για τη ζωή της, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τις αμβλώσεις και τον έρωτα. Και δεν φωτογραφήθηκε φορώντας αποκαλυπτικό εσώρουχο.Η Μαρία Έλενα Μπόσκι είναι η νέα Ιταλίδα υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων στην κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι και έγινε διάσημη για μια αποκαλυπτική φωτογραφία της με κοστούμι και... στρινγκ.

Σε φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η γοητευτική 33χρονη φαίνεται, κατά την ορκωμοσία της, να υπογράφει ενώπιον του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, αποκαλύπτοντας το εσώρουχό της, καθώς σκύβει.
Το ατυχές στιγμιότυπο προκάλεσε συζητήσεις. Για καλή της τύχη, ωστόσο, όπως τελικά αποδείχθηκε, η επίμαχη φωτογραφία ήταν προϊόν φωτομοντάζ.
Η 33χρονη είναι το νεαρότερο μέλος της κυβέρνησης του Ματέο Ρέντσι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση του περιοδικού "Vanity Fair" επέλεξε να μιλήσει όχι τόσο για την πολιτική όσο για την προσωπική της ζωή.
Η γοητευτική Ιταλίδα πολιτικός μίλησε εκτενώς και για την κριτική που δέχεται ανά περιόδους για το έργο που επιτελεί ως υπουργός. "Προσπαθώ να αντιδρώ χαμογελώντας και να μη χάνω το κουράγιο μου. Αλλά αν η επίθεση προέρχεται από μια γυναίκα, αυτό με πληγώνει περισσότερο. Γιατί όλες οι γυναίκες, σε όλους τους τομείς, γνωρίζουν πολύ καλά ότι για την καθεμία από εμάς η κούραση είναι διπλή σε σχέση με τους άνδρες", εξήγησε.
Η Μπόσκι αναφέρθηκε επίσης σε θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη της Ιταλίας.
Αναφορικά με τη θρησκεία, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι "η πίστη με εμπνέει και στην ενασχόλησή μου με την πολιτική", προσδιορίζοντας ωστόσο ότι "οι επιλογές πρέπει να γίνονται με σεβασμό προς τις ιδέες όλων, ακόμη και εκείνων που δεν πιστεύουν".Για το φλέγον για τους καθολικούς ζήτημα της άμβλωσης παραδέχτηκε ότι στην Ιταλία "δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υπηρεσίες πρόνοιας οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα σε μια γυναίκα να πάρει συνειδητά αυτή τη δύσκολη απόφαση, γνωρίζοντας δηλαδή τι ακριβώς πρόκειται να κάνει, αντί να προβεί σε μια απελπισμένη ενέργεια". Η ίδια υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να κρίνει καμία γυναίκα που παίρνει αυτή την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι εκείνη δεν θα μπορούσε να το κάνει ποτέ.
Όσον αφορά το εξίσου επίμαχο, και στην Ιταλία, ζήτημα του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και του δικαιώματος αυτών των ζευγαριών να υιοθετούν παιδιά, η Μπόσκι έκανε λόγο για σύνεση και υπομονή, δηλώνοντας ότι πρώτα πρέπει να αναγνωριστεί η ισότητα ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών και στη συνέχεια να συζητηθεί το θέμα της υιοθεσίας.
"Ας περιμένουμε έως ότου η χώρα είναι πραγματικά έτοιμη να αποδεχτεί αυτές τις νέες οικογένειες", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Έρωτας:
"Θα ήθελα τουλάχιστον να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου με κάποιον με τον οποίο θα μπορώ να ονειρευτώ ένα κοινό μέλλον", δήλωσε χαρακτηριστικά.
"Παιδιά; Θα ήθελα τρία. Και αρκετές φορές αισθάνομαι ότι έχω ήδη καθυστερήσει σημαντικά. Επιθυμώ πολύ να βρω έναν σύντροφο. Εδώ και έναν χρόνο είμαι μόνη μου και μου λείπει η ζωή του ζευγαριού. Επιστρέφω αργά από τη δουλειά, το σπίτι είναι πάντα άδειο και εγώ βρίσκομαι εκεί να πίνω ένα φλιτζάνι γάλα, ενώ μπορεί να πέρασα όλη τη μέρα μιλώντας για μια τροπολογία με κάποιο μέλος της αντιπολίτευσης", κατέληξε.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: