Cocktail blog

Έχετε άπιστη γυναίκα; Μάλλον φταίει η πεθερά σας

Πώς σας φαίνεται η εξίσωση απιστία + Μαμά = Άπιστη Κόρη»; Θα μπορούσε, άραγε, η γυναικεία απιστία να είναι… κληρονομική υπόθεση; Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απάντηση είναι μάλλον θετική!

Όπως υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 συμμετέχοντες από το βρετανικό διαδικτυακό ιστότοπο «Illicit Encounters», το 70% των γυναικών που παραδέχτηκε ότι είχε απατήσει το σύντροφό του, είχε μαμάδες που είχαν επίσης απατήσει τον άντρα τους.


Μάλιστα, το 62% από αυτές τις γυναίκες δήλωσε ότι η «άπιστη» συμπεριφορά της μαμάς τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε εξωσυζυγική σχέση.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση του… δυνατού φύλου; Το 54% των αντρών δήλωσε ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις του μπαμπά τους τους έκανε να αισθάνονται πιο άνετα με τη μοιχεία στις δικές τους σχέσεις.

Επομένως, θα μπορούσε η απιστία να είναι γονιδιακή; Μάλλον ναι, όπως φαίνεται από τα ευρήματα, μιας και ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο «Binghamton» της Νέας Υόρκης (SUNY) βρήκαν ότι το 50% των ανθρώπων που φέρουν το γονίδιο DRD4 -γνωστό και ως «γονίδιο της περιπέτειας»- είναι πιο επιρρεπείς στο αχαλίνωτο σεξ και την απιστία.imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: