Cocktail blog

gOOGLE-Διαχείριση ανενεργού λογαριασμού

Τι θα πρέπει να συμβεί στις φωτογραφίες, την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας και τα έγγραφά σας όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας; Η Google σάς δίνει τον έλεγχο.
Ίσως θέλετε τα δεδομένα σας να κοινοποιηθούν σε έναν έμπιστο φίλο ή συγγενή ή να διαγραφεί εξολοκλήρου ο λογαριασμός σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πρόσβαση ή η χρήση του Λογαριασμού Google σας. Όποια και αν είναι η αιτία, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τι θα συμβεί στα δεδομένα σας.

Αν χρησιμοποιείτε το Διαχείριση ανενεργού λογαριασμού, μπορείτε να αποφασίσετε αν και πότε ο λογαριασμός σας θα θεωρείται ανενεργός, τι θα γίνει με τα δεδομένα σας και ποιος θα λάβει σχετική ειδοποίηση.

Περίοδος λήξης

Μπορείτε να ορίσετε μια χρονική περίοδο λήξης, μετά την πάροδο της οποίας ο λογαριασμός σας θα θεωρείται ανενεργός. Η χρονική περίοδος λήξης ξεκινά από την τελευταία σας σύνδεση στο Λογαριασμό σας Google.

Αποστολή ειδοποίησης

Θα λάβετε ειδοποίηση από το Διαχείριση ανενεργού λογαριασμού μέσω μηνύματος κειμένου και, προαιρετικά, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πριν τη λήξη της χρονικής περιόδου.

Ειδοποίηση επαφών και κοινή χρήση δεδομένων

Προσθέστε έμπιστες επαφές, οι οποίες θα ενημερωθούν ότι δεν χρησιμοποιείτε πλέον το λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε δεδομένα μαζί τους.

Προαιρετική διαγραφή λογαριασμού

Εάν το επιθυμείτε, ζητήστε από την Google να διαγράψει το λογαριασμό σας εκ μέρους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: