Cocktail blog

Οικογενειακή τραγωδία στην Τούμπα: Τραυμάτισε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε

Με τον σοβαρό αυτοτραυματισμό του άνδρα, ο οποίος εισέβασε οπλισμένος με καραμπίνα σε ανθοπωλείο και, αφού πυροβόλησε στο πρόσωπο την πρώην σύζυγό του και υπάλληλο του καταστήματος, ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό του έληξε το δραματικό περιστατικό που
σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του ενόπλου έληξε μετά από εισβολή των ΕΚΑΜ μέσα στο ανθοπωλείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές ο δράστης τραυματίστηκε αυτοπυροβολούμενος και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο λαιμό.

Σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου η υπάλληλος του ανθοπωλείου και πρώην σύζυγος του δράστη. Τόσο η γυναίκα όσο και ο δράστης νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, η γυναίκα, που είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, είναι τραυματισμένη στο κεφάλι και στην αριστερή κλείδα, είναι διασωληνωμένη και μετά την επέμβαση στην οποία υποβάλλεται θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή ενώ επί δύο ώρες κατέβαλε προσπάθειες να πειστεί ο ένοπλος να παραδώσει το όπλο του και να βγει από το κατάστημα..ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: