Cocktail blog

Η Μαντόνα επιτρέπει τα ναρκωτικά στα παιδιά της

Η Μαντόνα (Madonna) πρόκειται να εμφανιστεί στο σόου του Τζόναθαν Ρος (Jonathan Ross) στα μέσα Μαρτίου, ωστόσο η εκπομπή έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και το ζουμί -που έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων- αποκαλύφθηκε.
Η συζήτηση γύρισε στα ναρκωτικά και πως
αντιμετωπίζει το θέμα με τα παιδιά της και η 56χρονη σταρ μίλησε όσο ειλικρινά μπορούσε -ωμά για πολλους. Δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, βέβαια, δεδομένου ότι το δικό της παρελθόν είναι γνωστό σε όλα τα επίπεδα...
Για την ιστορία, πριν αποκαλύψουμε τι ακριβώς είπε η Μαντόνα, να υπογραμμίσουμε ότι στη φωτογραφία δίπλα είναι εκείνη και όχι η κόρη της, Λούρδη (Lourdes) με την οποία είναι φτυστή.
Τη συγκεκριμένη λήψη πόσταρε η ίδια η βασίλισσα στο Instagram της πριν από λίγες μέρες με τη λεζάντα "Νέοι, επαναστάτες στην καρδιά, ζούσαμε για την αγάπη... Δεν είχαμε ιδέα... "
Δίπλα στην έφηβη -και τελείως αγνώριστη Μαντόνα- ο έρωτάς της εκείνης της εποχής Ζαν Μαρκ Μπασκιά (Jean Mark Basquiat), ο θρυλικός "ροκ σταρ της τέχνης", όπως τον αποκαλούσαν στη σύντομη ζωή του.
Ο εμβληματικός καλλιτέχνης πέθανε το 1988 σε ηλικία 27 ετών έχοντας προλάβει να αφήσει πίσω του σημαντικό έργο -αλλά και σκάνδαλα από την ανένταχτη συμπεριφορά του με την οποία "έφτυνε κατάμουτρα το σύστημα", όπως λένε χαρακτηριστικά εκείνοι που τον μελετούν.
Τρελή και παλαβή για τον Μπασκιά τότε η Μαντόνα, τώρα είναι μάνα και άκου τι λέει για τα παιδιά της και τα ναρκωτικά...womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: