Cocktail blog

Escape Rooms;60min Παιχνίδι Απόδρασης

Τα Δωμάτια

Exit: Ο ψυχοπαθής ιδιοκτήτης του hostel που σκοπεύατε να μείνετε με την παρέα σας, σας κλειδώνει σε ένα παλιό δωμάτιο του κτιρίου. Μέχρι στιγμής, μόνο ένας επισκέπτης κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του μανιακού ιδιοκτήτη. Θα καταφέρετε να ακολουθήσετε τα στοιχεία που άφησε πίσω του ώστε να αποδράσετε;

The Passage: Ένας φόνος. Ένα απολύτως σφραγισμένο δωμάτιο. Ένα μεγάλο μυστικό. Με ποιον τρόπο κατάφερε να διαφύγει ο δράστης; Εξετάστε προσεκτικά τα στοιχεία και προετοιμαστείτε για μία πολύ μεγάλη έκπληξη!
The Trip: Ένας πολύτιμος θησαυρός κρύβεται στο δωμάτιο ενός φημισμένου και πολυταξιδεμένου εξερευνητή. Μπαίνετε στο δωμάτιο με σκοπό να κλέψετε το πολύτιμο αντικείμενο, ωστόσο η πόρτα κλειδώνει πίσω σας. Έχετε 60min να βρείτε το κλειδί της εξόδου πριν γυρίσει ο ιδιοκτήτης.
Orientation: Ελάχιστοι κατάφεραν να αποδράσουν… Εσείς; Θα είστε από αυτούς;

Escape The House - Το Μεγάλο Event!

Οι ομάδες που θα διαγωνιστούν σε όλα τα δωμάτια θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν την θερινή περίοδο, πριν την υλοποίηση των καινούργιων δωματίων, στο μεγάλο event με τίτλο “Escape The House” το οποίο θα διαρκέσει 1 μήνα. Εκεί, οι ομάδες θα πρέπει να καταφέρουν να αποδράσουν από ολόκληρο το κτίριο, μέσα σε 120 λεπτά!

60min

To 60min είναι ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι το οποίο εξελίσσεται σε 4 δωμάτια ενός νεοκλασικού διώροφου σπιτιού που χρονολογείται κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Μια ομάδα ατόμων κλειδώνεται μέσα σε ένα από τα δωμάτια και καλείται μέσα σε 60 λεπτά να λύσει το μυστήριο του δωματίου, ώστε να οδηγηθεί στο κλειδί της εξόδου, το οποίο είναι πολύ καλά ασφαλισμένο κάπου μέσα στο δωμάτιο. Το μόνο που χρειάζονται οι παίχτες είναι: Αντίληψη, παρατηρητικότητα και πνεύμα συνεργασίας. Ό,τι χρειάζεται η ομάδα, για να λύσει το μυστήριο του δωματίου, βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο…

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν ατμοσφαιρικό φωτισμό ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με την εκάστοτε ιστορία. Αν η σκέψη του να βρεθείτε κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο σας τρομάζει, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα αισθανθείτε δυσφορία. Οι χώροι είναι πολύ “ζεστοί” και ατμοσφαιρικοί, χωρίς την ύπαρξη στοιχείων που να προκαλούν φόβο ή τρόμο.

Ο χρόνος απόδρασης (Escape Time) κάθε ομάδας καταχωρείται. Οι 5 ταχύτερες ομάδες διαγωνίζονται, χωρίς κόστος συμμετοχής, σε ένα ανανεωμένο δωμάτιο το οποίο θα παίρνει τη θέση κάποιου άλλου δωματίου μετά από περίπου 6 – 8 μήνες, για την ανάδειξη της ταχύτερης ομάδας, η οποία βέβαια θα ανταμείβεται με έπαθλο.
Δείτε το 60min στο Site και στο Facebook
60min 
Καλλιδοπούλου 24 Θεσσαλονίκη 54642
Πληροφορίες στο 2310 843 995 
info@60min.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: