Cocktail blog

Η ASUS ανακοίνωσε το VivoWatch

Η ταϊβανέζικη εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο smartwatch, δίνοντας έμφαση σε χαρακτηριστικά και λειτουργίες που αφορούν στην φυσική κατάσταση και έχει την ονομασία ASUS VivoWatch.Η συσκευή απευθύνεται κατά πρώτο λόγο σε όσους αγαπούν την άσκηση και θέλουν να διατηρούν την φυσική τους
κατάσταση σε ένα ορισμένο επίπεδο και μπορεί να καταγράφει τις δραστηριότητες των χρηστών, το μοτίβο του ύπνου, τους καρδιακούς παλμούς κ.α.

Για λόγους που αφορούν στο κόστος αλλά και για να προσφέρει αρκετά καλή αυτονομία, η ASUS προτίμησε να αποφύγει την χρήση έγχρωμης οθόνης –με εξαίρεση την πράσινη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιπλέον δεν “τρέχει” Android Wear.

Η αυτονομία του ASUS VivoWatch σύμφωνα με την ASUS φτάνει τις 10 μέρες, ενώ διαθέτει κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι –με πλαστικό λουράκι- και καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 (αδιάβροχο σε βάθος έως 1 μέτρου και 30 λεπτά ενώ αντέχει και στην σκόνη).

Το κόστος του υπολογίζεται να βρίσκεται κάτω από τα $160. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλές λεπτομέρειες για το έξυπνπ ρολόϊ της ωστόσο θα ανανεώσουμε με περισσότερα στοιχεία το άρθρο εφόσον κριθεί απαραίτητο και μόλις γίνουν γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: