Cocktail blog

Ένα μόνο πληκτρολόγιο, για smartphone και tablet.

Με το πληκτρολόγιο Universal Mobile Keyboard, η εκτέλεση της εργασίας σας ενώ μετακινείστε είναι ευκολότερη από ποτέ. Στείλτε email, προετοιμάστε προσφορές ή ανταλλάξτε άμεσα μηνύματα με φίλους. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε tablet ή smartphone — το πληκτρολόγιο Universal Mobile Keyboard σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με iPad, iPhone, συσκευές Android και tablet Windows1. Κάντε ζεύξη με έως και 3 συσκευές με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και εναλλάξτε τις με ευκολία.



Το πληκτρολόγιο Universal Mobile Keyboard σχεδιάστηκε με στόχο τη φορητότητα και διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα και ενσωματωμένη βάση για tablet ή smartphone2. Ανοίξτε απλώς το κάλυμμα για να το ενεργοποιήσετε, συνδεθείτε μέσω Bluetooth και τοποθετήστε τη συσκευή σας στην ενσωματωμένη βάση — είστε έτοιμοι να πληκτρολογήσετε. Ο τερματισμός της λειτουργίας είναι εξίσου γρήγορος. Κλείστε το κάλυμμα για να απενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο — είναι τόσο απλό. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει έως 6 μήνες χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Αλλά αν ποτέ η φόρτιση της μπαταρίας σας είναι χαμηλή την ώρα που είστε έτοιμοι να φύγετε, μην ανησυχείτε — με μόλις 10 λεπτά γρήγορης φόρτισης θα έχετε αρκετή ισχύ για την εργασία μιας ολόκληρης ημέρας.

Επομένως, δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας το φορητό υπολογιστή — το πληκτρολόγιο Universal Mobile Keyboard σάς επιτρέπει να εργαστείτε κανονικά έχοντας μόνο το tablet σας ή το smartphone.
1
Κάλυμμα πολλαπλών χρήσεων
Το προστατευτικό κάλυμμα περιλαμβάνει ενσωματωμένη βάση για το tablet ή το τηλέφωνό σας1. Το κάλυμμα μπορεί να αποσυνδεθεί για πιο άνετη τοποθέτηση της συσκευής σας.
2
Ανοίξτε το κάλυμμα για να συνδεθείτε
Απλά ανοίξτε το κάλυμμα για να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο και να συνδεθείτε. Κλείστε το κάλυμμα για να απενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο.
3
Σχεδιασμένο για iPad, iPhone, συσκευές Android και tablet Windows
Πραγματοποιεί ζεύξη με έως και 3 συσκευές με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και εναλλάσσει τις συσκευές εύκολα με χρήση του διακόπτη λειτουργικού συστήματος.2
4
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει έως 6 μήνες χρήσης με μία ολονύκτια φόρτιση. Μια φόρτιση δέκα λεπτών παρέχει 8 ώρες χρήσης. Ο δείκτης κατάστασης μπαταρίας σάς ενημερώνει πότε η ισχύς της μπαταρίας σας κοντεύει να εξαντληθεί.
5
Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth
Η σύνδεση Bluetooth καταργεί την ακαταστασία των καλωδίων και των κλειδιών υλικού.
Μάθετε περισσότερα
6
Πλήκτρο Home
Σας μεταφέρει στην Αρχική οθόνη στα Windows, iPad, iPhone και τις συσκευές Android

Δεν υπάρχουν σχόλια: