Cocktail blog

Θεσσαλονίκη: Γονείς εξέδιδαν τη 15χρονη κόρη τους

Συγκλονίζει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Θεσσαλονίκη, με θύμα μια 15χρονη την οποία εξανάγκαζαν να εκδίδεται οι ίδιοι οι γονείς της.

Ο εφιάλτης για το κορίτσι από τη Βουλγαρία ξεκίνησε πριν από τουλάχιστον δυο χρόνια και αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία στην Εθνική γραμμή για τα παιδιά SOS 1056.



Αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, επενέβησαν αμέσως και αφού διερεύνησαν την καταγγελία συνέλαβαν τους γονείς της 15χρονης.

Πρόκειται για υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 42 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται γυναίκα ομοεθνής τους, που αναζητείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, τουλάχιστον κατά τα δύο τελευταία έτη, οι γονείς της ανήλικης, συνεργαζόμενοι με την προαναφερόμενη ομοεθνή τους, την προήγαγαν στην πορνεία έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής, ενώ της ασκούσαν σωματική βία προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: