Cocktail blog

Windows 8 στους κατασκευαστές-Ε τι να χρησιμοποιησουμε επιτελους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ηMicrosoft έχει ήδη αρχίσει να στέλνειpre-beta εκδόσεις των Windows 8 σε κατασκευαστές υπολογιστών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η HP έχει ήδη πάρει τον κώδικα των επόμενων Windows.

+1 στη μηχανή αναζήτησης της Google!

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Η Google δοκιμάζει αυτό τον καιρό ένα νέο χαρακτηριστικό στη μηχανή αναζήτησης, το οποίο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αξιολογούν τα αποτελέσματα. Πρόκειται για το +1 button, μέσω του οποίου ο καθένας μπορεί να επιβραβεύει συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Έτσι, αν οι φίλοι του "αξιολογητή" πραγματοποιήσουν την ίδια αναζήτηση στη μηχανή της Google, θα δουν ότι σε συγκεκριμένα αποτελέσματα ο φίλος έχει κάνει +1.

Ανακάλυψη 70 μεταλλικών εγχειριδίων με κρυπτογραφημένο υλικό για τη Σταύρωση του Χριστού

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Νέα δεδομένα για τα τελευταία χρόνια του Χριστού πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας μετά από ανακάλυψη 70 μεταλλικών εγχειριδίων με κρυπτογραφημένο υλικό για τη Σταύρωση Του. Τα μεταλλικά βιβλία βρέθηκαν σε σπηλιά της Ιορδανίας και αναμένεται ότι θα φέρουν στο φως άγνωστες πτυχές των πρώιμων χρόνων του Χριστιανισμού.

δύο κορυφαίες κάρτες που είδε ποτέ ο πλανήτης.AMD Radeon HD 6990 vs Nvidia GeForce GTX 590

Δεν υπάρχουν σχόλια:


AMD Radeon HD 6990 vs Nvidia GeForce GTX 590
Τις νέες dual GPU κάρτες γραφικών των AMD καιNvidia τις περιμένουμε αρκετούς μήνες. Ήδη από τον Οκτώβριο που η AMD παρουσίασε τη σειρά HD 68XX, είχε δώσει ένα χρονοδιάγραμμα, δηλώνοντας πως μετά τους πυρήνες Barts[6870/6850] θα ακολουθούσαν οι Cayman[6970/6950], για να ολοκληρωθεί η γκάμα με τονπυρήνα Antilles [6990].


Ρομποτ πουλί- Μιμείται τις κινήσεις πραγματικού πτηνού

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Η ρομποτική τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς αλλάζοντας καθημερινά τα δεδομένα. Το «SmartBird» θυμίζει στις κινήσεις του πραγματικό πτηνό, αφού προσγειώνεται και απογειώνεται με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο.
Είναι ένα ρομποτικό πτηνό με αεροδυναμικές ικανότητες, ενώ ζυγίζει μόνο 500 γραμμάρια!

Η Google τιμά τον Γερμανό φυσικό επιστημονα Ρόμπερτ Μπούνσεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:
save imageΔειτε και μονη σας στο http://www.google.com

Διακίνηση ζυμαρικών στα οποία βρέθηκαν έντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έχασε στο πόκερ 5,5 εκατ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη στην Κρήτη ότι Ηρακλειώτης επιχειρηματίας έχασε στο πόκερ το ιλιγγιώδες ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις διαπραγματεύσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκληρό πόκερ παίχτηκε στο διαμέρισμα έτερου επιχειρηματία και η παρτίδα διήρκεσε δώδεκα μερόνυχτα με εξαίρεση μικρά διαλείμματα για την εξυπηρέτηση της φυσικής ανάγκης τους.

Εδω ο μπαμπας εκει ο μπαμπας ,ποιος ειναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ....?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάει ο πατέρας στο κρεβάτι του παιδιού του, για να το καληνυχτίσει και το ακούει να λέει:
- Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου!
Το ακούει ο πατέρας αλλά δε δίνει σημασία! Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η γιαγιά. Πέθανε ο παππούς!!!
Το ίδιο βράδυ πάει πάλι ο πατέρας να καληνυχτίσει το παιδί και ακούει:
- Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το πατέρα μου και δώσε χαιρετίσματα στη γιαγιά μου!
Το ακούει ο πατέρας αλλά και πάλι δε δίνει σημασία!

Εσκασε το λαστιχο του Cayenne απο το πολυ σπινιαρισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δειτε μεχρι τελος..

Προσοχη οταν πανηγυριζετε τα γκολ στο σαλονι σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πώς να μην πανηγυρίζετε ένα γκολπολυ αστειο..

Τον σκότωσε και μετά του έφαγε τον πνεύμονα

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Ο κανιβαλισμός στο μεγαλείο του Έλεγε άσχημα πράγματα για μένα, είπε στους δικαστές ο Herbert Mike Merritt εξηγώντας τους λόγους που δολοφόνησε και στη συνέχεια έφαγε τον πνεύμονα του Anthony Laymon Ford σε μπαρ το 2008! Οι δυο άντρες είχαν έντονη λογομαχία στο μαγαζί και πάνω στην οργή του ο Merritt έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τον άτυχο άντρα με έξι πιστολιές.Η απεχθής όμως πράξη του δεν σταμάτησε εκεί...

Σοκαριστικα βιντεο απο τροχαια ατυχηματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Στην προσπάθειά τους να προωθήσουν την ιδέα της ασφαλούς οδήγησης, οι κινεζικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που απεικονίζει σειρά ατυχημάτων, από διάφορες κάμερες παρακολούθησης σε μια διασταύρωση που πιστεύεται ότι είναι η πιο επικίνδυνη του
κόσμου!Βρίσκεται στην πόλη Heze στην επαρχία Shandog και μέσα σε 22 ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε στο Διαδίκτυο δέχτηκε περισσότερες από δύο εκατομμύρια επισκέψεις!

Η κριτική επιτροπή του Greek Idol ΖΩΝΤΑΝΑ μέσα από το στούντιο του SFERA 102,2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  • .HotelsCombined.com - Pack full of the best deals

Το AIDS τελος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Η ομάδα της Bette Korber στο Εθνικό Εργαστήριο Los Alamos,
ανακοίνωσε ότι περνάει σε στάδιο κλινικών δοκιμών στον άνθρωπο...
ένα πολύ ελπιδοφόρο εμβόλιο για τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS.
Το εμβόλιο σχεδιάστηκε ουσιαστικά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και προέκυψε μέσα απο την ψηφιακή ανασύνθεση πρωτεϊνών. Οι δοκιμές σε ζώα απέδωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα! 

Μην του την πέφτετε όταν βλέπει μπάλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αποσύρονται κρασιά… με γυαλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποσύρονται κρασιά… με γυαλιά

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., κατά τους ελέγχους του και στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε για τη διακίνηση κρασιών, στα οποία παρατηρήθηκε παρουσία γυαλιού.
Πρόκειται για κρασιά, σε συσκευασίες του 1,5L, τα οποία έχουν εμφιαλωθεί από την εταιρεία «ΙΝΟ Α.Ε.» (3ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θήβας - Αθηνών) και πωλούνται μέσω της εταιρείας «LIDL Hellas».

Η Ferrari P4/5 Competizione στο Νίρμπουργκρινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ferrari - Στην ιστορική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η μοναδική κατασκευή που ακούει στο όνομα Ferrari P4/5 Competizione. Το εκπληκτικό αυτοκίνητο έκανε εκεί δοκιμαστικούς γύρους για τον 24ωρο αγώνα στον οποίο θα λάβει μέρος.
Στην ιστορική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η μοναδική κατασκευή που ακούει στο όνομα Ferrari P4/5 Competizione. Το εκπληκτικό αυτοκίνητο έκανε εκεί δοκιμαστικούς γύρους για τον 24ωρο αγώνα στον οποίο θα λάβει μέρος.

Δειτε τι σχεδιαζει το Piaggio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

BENELLI VINCI MAT-μια καλη προταση για κυνηγι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέο Opel Allegra το 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

opel - Η γερμανική φίρμα εδώ και καιρό ετοιμάζει ένα νέο μίνι όχημα το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Corsa. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το μίνι μοντέλο θα φέρει το όνομα Allegra, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach στη Γερμανία και θα κοστίζει από 12.500 ευρώ. Ανεπίσημο σχέδιο του νέου Opel Allegra
Ανεπίσημο σχέδιο του νέου Opel Allegra
Η γερμανική φίρμα εδώ και καιρό ετοιμάζει ένα νέο μίνι όχημα το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Corsa. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το μίνι μοντέλο θα φέρει το όνομα Allegra, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach στη Γερμανία και θα κοστίζει από 12.500 ευρώ.

La Trattoria Εστία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

προσφορά για La Trattoria Εστία Θεσσαλονίκη


 τηλεφωνική κράτηση στο: 2310 698707-8 και 6978 189250.

  • Το μενού  περιλαμβάνει: Επιλογή ανάμεσα σε 16 μακαρονάδες (είδος ζυμαρικού: pasta classica και a la trattoria), σαλάτα, λικέρ, καφέ illy espresso ή cappuccino και γλυκό.
  • Παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις σε μια trattoria με νοσταλγική διακόσμηση και ενημερωμένη κάβα.

Περίεργες προσφορές ελαιολάδου σε σούπερ-μάρκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ισπανικές οργανώσεις καταγγέλουν τον Εβραϊκό κολοσσό Carrefour για περίεργες τακτικές και "παρθένα" ελαιόλαδα, που δεν είναι τόσο "παρθένα".
Πριν λίγο καιρό διαφήμιζε στα ράφια του το 5λιτρο ΚΟΡΕ για 11,90 γράφοντας στην ούγια του ότι είναιΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Το πήραν χαμπάρι οι παραγωγοί της Μεσσηνίας και τους έκραξαν γιατί δεν ήταν δυνατόν να έχουν ανακαλύψει και να πωλούν λαδάκι σε τιμή χαμηλότερη από την χοντρική. Τελικά...

Η καρδιά θα φορτίζει τα κινητά και τα gadgets

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Την απόλυτη λύση στο πρόβλημα φόρτισης των κινητών τηλεφώνων και των άλλων ηλεκτρονικών συσκευών που χρησιμοποιεί καθημερινά ο σύγχρονος άνθρωπος υποστηρίζουν ότι βρήκαν ερευνητές στις ΗΠΑ. Ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο που τις φορτίζει μέσω της κίνησης του ανθρώπινου σώματος.

Έρχονται τα "φρουτένια" αυτοκίνητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έρχονται τα "φρουτένια" αυτοκίνητα

Τα πιο "πράσινα" αυτοκίνητα στον κόσμο φιλοδοξεί να κατασκευάσει ερευνητική ομάδα από την Βραζιλία. Οι ερευνητές αναπτύσσουν εξαιρετικά ανθεκτικά μέρη κατασκευής αυτοκινήτων (αμαξώματα, εξαρτήματα, τμήματα κινητήρα κ.α) που αποτελούνται από φυσικά συστατικά και πιο συγκεκριμένα από φρούτα!