Cocktail blog

Προσωπικό Φορητό Μίνι Κλιματιστικό


Image 4

Άλλοι δεν μπορούν χωρίς τα τσιγάρα τους, άλλοι χωρίς το κινητό τους, εμείς δεν μπορούμε πλέον χωρίς το προσωπικό φορητό μίνι κλιματιστικό της e-gadgetsαφού έχουμε βρει τη δροσιά μας -και μαζί την υγειά μας- μέσα στο κατακαλόκαιρο ακόμα και κάτω από τον καυτό και ανελέητο ήλιο. Δεν είναι και λίγο να είσαι στην Ομόνοια 3 η ώρα το μεσημέρι και εσύ να φαίνεσαι σαν να είσαι στο κατάστρωμα πλοίου με το δροσερό αιγαιοπελαγίτικο αεράκι να σε δροσίζει.Εάν και εσείς δεν αντέχετε την ζέστη, τότε το μίνι φορητό κλιματιστικό θα γίνει το αγαπημένο σας καλοκαιρινό gadget. Αντικαταστήστε τους ογκώδεις ανεμιστήρες με κάτι που θα σας δροσίζει πραγματικά και θα είναι παντού μαζί σας. Κομψό με εργονομική σχεδίαση,
παρέχει συνεχή ροή ψυχρού αέρα ενώ διαθέτει πλήρη αναλογικό έλεγχο μεταβλητής ταχύτητας. Λειτουργεί με μπαταρίες (4 AA), USB, ή μια τυπική πρίζα 220V (πωλείται ξεχωριστά) για να προσφέρει πραγματική ευελιξία. Για να ενεργοποιήσετε το μίνι κλιματιστικό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμποτίσετε το φίλτρο ψύξης με νερό και να ενεργοποιήσετε την λειτουργία του.Θα νιώσετε αμέσως έναν φρέσκο, δροσερό και αναζωογονητικό αέρα να εξατμίζεται μπροστά σας ξορκίζοντας την κάψα του καλοκαιριού! Η υγραντική επίδραση του μίνι κλιματιστικού βοηθά επίσης εκείνους που υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα, ενώ παρέχει την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται το δέρμα. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε αιθέρια έλαια ώστε να διαχέει όμορφα αρώματα στο χώρο σας.Μια όμορφη συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και παράλληλα μια εκπληκτική ανακάλυψη που θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη στο γραφείο, στο σπίτι, στο εξοχικό, στο αυτοκίνητο, στο λεωφορείο, στο μετρό, ακόμη και στη σκηνή του κάμπινγκ.
Image 1Image 2Image 3

  • Κομψό με εργονομική σχεδίαση, παρέχει συνεχή ροή ψυχρού αέρα ενώ διαθέτει πλήρη αναλογικό έλεγχο μεταβλητής ταχύτητας. Λειτουργεί με μπαταρίες (4 AA), USB, ή μια τυπική πρίζα 220V (πωλείται ξεχωριστά) για να προσφέρει πραγματική ευελιξία.
  • Αντικαταστήστε τους ογκώδεις ανεμιστήρες με κάτι που θα σας δροσίζει πραγματικά και θα είναι παντού μαζί σας.


e-gadgets

info@e-gadgets.gr
210 3628080
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3628080.
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: